Ortaca Ziraat Odası'nda Çöllü Güven Tazeledi

Ortaca Ziraat Odası olağan genel kurulunda mevcut Başkan Salim Çöllü, yeniden seçilerek güven tazeledi.

23 Şubat 2015 Pazartesi, 13:42
Ortaca Ziraat Odası'nda Çöllü Güven Tazeledi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ortaca Ziraat Odası olağan genel kurulunda mevcut Başkan Salim Çöllü, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Ziraat Odası’nın Olağan Genel Kurul Kongresi’nde üyeler tarafından verilen önerge ile Divan Başkanlığına Muhsin Gümüş, Başkan Yardımcılığına Kenan Karahayıt, kâtipliklere ise Şaban Ali Çetin ve Mehmet Gökmen seçildi. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan kongreye Başkan Salim Çöllü’nün açılış konuşması ile başladı. Başkan Salim Çöllü Oda’nın bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaları anlatıp, oylandı.
Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü, görev yaptığı süre içerisinde Ortaca Ziraat Odası’nın daha sağlıklı ve kullanışlı olan yeni bir binaya kavuştuğunu dile getirerek, “Yeni sahip olduğumuz Ziraat Odası Binamızın en alt katını 100 kişilik bir toplantı salonuna dönüştürdük. Üst katı ise, idari bina olarak kullanılırken diğer katlardaki ve eski binamızdan kira gelirlerimiz bulunmaktadır. Ortaca’da daha iyi ürün yetiştirilmesi için üreticilerimize yönelik seminerler ve teşvik amaçlı çalışmalar yapılmıştır. Bu konuda ilçemizden bir çiftçi aile Türkiye’de en başarılı üretici çiftçi ailesi seçilmiştir. Gelecek günlerde soğuk hava deposu yapımını hayata geçirmeyi planlıyoruz. Odamız bünyesinde bulunan Ziraat Mühendisimiz ücretsiz olarak çiftçilerimize hizmet vermektedir. Bu bağlamda toplantıya katılan tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum” dedi.
Dilek ve temenniler konusunda görüş alışverişi yapıldıktan sonra tek liste ve gizli oylama ile yapılan seçimde; Salim Çöllü, Fahri Anlı, Hüseyin Çomak, Ahmet Manav ve Erol Güzel seçildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin