Konya'daki kadın cinayeti davası

Konya'daki kadın cinayeti davası

17 Şubat 2015 Salı, 12:12
Konya'daki kadın cinayeti davası
-

Konya'daki kadın cinayeti davası

- Bir kadının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yargılanan eski kocası hakkında 18 ile 24 yıl arasında hapis cezası istendi

KONYA - Konya'da, iki çocuk annesi eski eşini bıçakladıktan sonra aracıyla üzerinden geçerek ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle yargılanan eski koca hakkında 18 ile 24 yıl arasında hapis cezası istendi.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu yargılanan sanık Kamil Ç. ile taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, daha önceki duruşmalarda Kamil Ç. için istenen raporun İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan geldiğini, akıl sağlığının yerinde olduğunun belirtildiğini açıkladı.

Daha sonra esas hakkındaki mütalaası istenen Cumhuriyet Savcısı, öldürülen Özlem Işık ile Kamil Ç'nin olaydan 9 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandıklarını, sanığın olay günü Özlem Işık ile buluşmasında kendisine çocuklarını göstermemesi nedeniyle tartıştığını belirtti.

Özlem Işık'ın otopsi raporunda da karnında araç lastik izi tespit edildiğini belirten Cumhuriyet Savcısı, sanığın "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını, ancak maktulün "çocuklar senden değil" sözü nedeniyle bu cezanın 18 ile 24 yıl arasına düşürülmesini istedi.

Duruşma, avukatların savunma yapmak için süre istemesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

- Olayın geçmişi

Özlem Işık (31), geçen yıl 25 Nisan'da Gödene Mahallesi Akören yolunda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuş, polis ekiplerince gözaltına alınan 9 ay önce boşandığı Kamil Ç. (34) tutuklanmıştı.

Muhabir: Ahmet AKBIYIK
Yayınlayan: Murat Aslan

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI
TARSUS'TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI
KADINLAR ÜRETMEYE, MERSİN GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS'TA...
TARİHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KİLİKYA YOLU TANITIM YÜRÜYÜŞLERİ SÜRÜYOR
MERSİN VE HATAY KENT KONSEYLERİ, ‘KARDEŞ KENT KONSEYİ’ OLDU
AVUSTURYA BÜYÜKELÇİSİ JUEN'DEN, MERSİN TSO'YA ZİYARET
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin