Medicana Samsun Grup Birincisi Oldu

Medicana International Samsun Hastanesi, Medicana Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri alanında 2014 yılında tüm süreçlerde grup birincisi oldu.

14 Şubat 2015 Cumartesi, 08:33
Medicana Samsun Grup Birincisi Oldu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Medicana International Samsun Hastanesi, Medicana Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri alanında 2014 yılında tüm süreçlerde grup birincisi oldu.
Medicana Sağlık Grubu bünyesindeki tüm hastaneler, Medicana Sağlık Grubu hasta hizmetleri tarafından sağlık alanında 2014 yılı performansı değerlendirmesini açıkladı. Açıklanan değerlendirmede 2014 yılı hasta hizmetlerinde grup birincisi Medicana International Samsun Hastanesi seçildi. Değerlendirmelerle ilgili yönetimin ve personellerin katılımıyla düzenlenen kutlama kokteylinde konuşan Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, "Hasta Hizmetleri Müdürlüğümüz ve ekibimizin grup genelinde takip edilen 10 ayrı süreçte 2014 yılı performansını belirleyen hedef değerlerin üzerinde bir değerle grup hasta hizmetleri birincisi olması bizleri oldukça memnun etti. Hasta hizmetleri süreçleri bilindiği üzere, hastanın hastaneye ayak bastığı andan, çıkış yaptığı ana kadar olan tüm hizmetlerini kapsar. Bu hizmetler, hastanenin diğer hizmet alanlarıyla eşgüdümlü olarak ilerlese de, sonuçta hasta hizmetleri süreçleriyle tamamlanır. Hasta memnuniyetini üst düzeyde etkileyen bu süreçlerin tümünde hedef değerlerin üzerinde performans gösteren hastanemiz hasta hizmetleri ekibini ve yöneticilerini yürekten kutluyorum" dedi.
Hasta Hizmetleri Müdürü Emine Can Bertan ise yaptığı konuşmada, "Hasta Hizmetleri süreçlerinde grup birincisi olmamız tüm ekibimizi mutlu ve motive etmiştir. Bu başarı 2015 yılı hedeflerimiz için de bizlere referans olup ayrı bir sorumluluk katmıştır" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ

Mersin Haber ,Mersin