İnternet Yayıncıları Derneği Malatya Şubesi Feshediliyor

İnternet Yayıncıları Derneği Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada Malatya Şubesi’nin feshine karar verildiği belirtilerek bundan sonra Malatya’daki faaliyetlere temsilcilik düzeyinde devam edileceği açıklandı.

14 Şubat 2015 Cumartesi, 03:30
İnternet Yayıncıları Derneği Malatya Şubesi Feshediliyor
-

İnternet Yayıncıları Derneği Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada Malatya Şubesi’nin feshine karar verildiği belirtilerek bundan sonra Malatya’daki faaliyetlere temsilcilik düzeyinde devam edileceği açıklandı.
İnternet Yayıncıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Sırman tarafından yapılan yazılı açıklamada, Yönetim Kurulunun 3 Şubat 2015 tarihli toplantısında Malatya Şubesi’nin feshine karar verildiği belirtilerek alınan kararın şubeye iletildiği ve kapanış işlemlerinin tamamlandığı ifade edildi. İnternet Yayıncıları Derneği Malatya’daki faaliyetlerine bundan sonra temsilcilik düzeyinde devam edileceği de belirtilerek Malatya temsilcisinin ise ileri ki dönemde üyelerin de görüş ve önerilerinin dikkate alınarak belirleneceği ifade edildi. Malatya il sınırları içerisinden derneğe üye olmak isteyen basın mensuplarının genel merkeze doğrudan başvurmaları gerektiği belirtildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin