
Bilgi:
Instagram'da @mersinhaber'i
takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Cinayet zanlısının çatıdaki bekleyişi sürüyor
- Bingöl'de av tüfeğiyle arkadaşını öldürdükten sonra 3 polis memurunu da yaralayan cinayet zanlısının çıktığı inşaat çatısındaki bekleyişi sürüyor
BİNGÖL - Bingöl'de arkadaşını öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan ve çevredeki polis ekiplerine de ateş ederek 3 güvenlik görevlisini yaralayan cinayet zanlısının bekleyişi sürüyor.
Alınan bilgiye göre, Simani Mahallesi'nde dün henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı arkadaşı Yakup Polat'ı (30) öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan Mehmet Ali Seçkin (30), elindeki av tüfeğiyle beklemeyi sürdürüyor.
Polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen teslim olmayan Seçkin, olay yerindekilere "Adam vurdum, hayatım karardı. Kurşunum bitene kadar inmeyeceğim, son kurşunu da kendime sıkacağım" diye seslendi.
Bu arada olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye ve ambulans da hazır bulunduruluyor.
Muhabir: Abdullah Çelik
Yayınlayan: İbrahim Yakut
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.