Başkent'te Zehir Tacirlerine Darbe

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

14 Şubat 2015 Cumartesi, 05:37
Başkent'te Zehir Tacirlerine Darbe
-

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Altındağ ilçesi Atıfbey Mahallesi 130. Sokak ve civarındaki diğer ara sokaklarda meydana gelen “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” ile ilgili olarak çalışma başlattı. Narkotik ekipleri, şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen kentsel dönüşüm projesi nedeni ile terk edilmiş metruk gecekondu ve virane haldeki yapılarda narkotik köpekleri ile birlikte arama yaptı. S.Ö. ve yaşı küçük olan M.B. isimli zanlılar yakalanırken, yapılan aramalarda 81 adet satışa hazır küçük kilitli poşetler içerisinde 46,50 gram kokain maddesi, 95 adet satışa hazır küçük kilitli poşetler içerisinde 113 gram esrar maddesi, 10 adet (4,60 gram) Ecstasy hap, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 20 TL nakit para, 1 adet ruhsatsız Glock marka tabanca (seri atış yapabilme özelliği olan), bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 12 adet 9x19 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi.
Zanlılardan S.Ö., hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma ve 6136 Sayılı Kanun’a muhalefet suçlarından yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi. Yaşı küçük olan M.B. ise, uyuşturucu madde ticareti suçundan Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Adli mercilere sevk edilen 2 şüpheli de tutuklandı.
METRUK BİNALARDA UYUŞTURUCU BULUNDU
Narkotik ekiplerinin Atıfbey Mahallesi 120. Sokak ve civarındaki diğer ara sokaklarda kentsel dönüşüm projesi nedeni ile terk edilmiş gecekondu ve virane haldeki yapılarda yaptığı aramalarda, toplam bin 929 adet küçük kilitli poşetler içerisinde satışa hazır 2 kilo 487 gram esrar maddesi, 185 adet küçük kilitli poşetler içerisinde satışa hazır 109 gram toz esrar maddesi, 38 adet beste tabir edilen küçük kağıt parçaları içerisinde satışa hazır 11,35 gram eroin maddesi, 9 adet (3,7 gram) Ecstasy hap, kokain maddesinin ‘taş’ olarak tabir edilen şekle dönüştürülmesi amacıyla kullanılan toplam 11 şişe içerisinde 1 kilo 240 gram amonyak maddesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
SEÇER AİLESİ ‘MEZİTLİ ÇOCUK KAMPÜSÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 43. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ’ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
SİLİFKELİ KADINLARIN YENİ BULUŞMA NOKTASI; ATAKENT KADIN ATÖLYESİ

Mersin Haber ,Mersin