Nurullah Burak Korkmaz MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı

Genel Cerrah Opr. Dr. Nurallah Burak Korkmaz, Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde Tekirdağ’da MHP’den milletvekili aday adayı oldu. Korkmaz, ''Artık sahaya inme vakti geldi'' dedi.

13 Şubat 2015 Cuma, 22:44
Nurullah Burak Korkmaz MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Genel Cerrah Opr. Dr. Nurallah Burak Korkmaz, Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde Tekirdağ’da MHP’den milletvekili aday adayı oldu. Korkmaz, "Artık sahaya inme vakti geldi" dedi.
Çerkezköy’de Özel İrmet Hospital doktorlarından Genel Cerrah Op.Dr. Nurullah Burak Korkmaz yaptığı açıklamada, "Yıllardan bu yana bu partinin gençlik yapılanmasında, ülkü ocaklarında yer aldım. Üniversite yıllarımda sempatisini duyduğum, yıllardır içimde aynı duyguları paylaştığım ve sadece seçimden seçime destek vererek belli platformlarda partimin politikalarını destekleyen konuşmalar yaparak bu parti ile bağımı sürdürdüm" dedi.
Siyasete girme nedenleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Dr. Korkmaz, "Ülkemizin yaşamış olduğu son dönemdeki üniter yapının tehdidi MHP içindeki biz saha dışında olan aydın, okumuş kimliklerin ön plana çıkamamasının vermiş olduğu sıkıntılar ve her şeyden önemlisi beni benden bilgisiz, bizim gibi olmayan, bizim gibi düşünmeyen Türk örf ve geleneklerine bağlı bir tebada olmayan insanların yönetmesine, çocuklarımın geleceğini belirlemesine, her gün Atatürk’ün hakarete uğramasına, sağlıktaki bunca sıkıntılara sesiz kalamadım. Hakem maçı bitirmeden artık sahaya inmenin vakti geldiğini düşündüm ve önce vatan sonra partim sonra ben diyerek bu yola çıktım" ifadelerini kullandı.
Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen 10 Mart 2015 tarihinde yapacağını belirten Nurullah Burak Korkmaz "Seçim takvimi 10 Mart olarak açıklanırken, 24 Nisan tarihinde ise tam liste belli olacak. O tarihe kadar çalışmaları sürdürüyoruz. Teşkilattan aldığım istek ve talep karşısında bu yola çıkma kararı aldım. Eşim de büyük bir destek vererek, bu işe kalkışmamdaki en büyük tetikleyici olmuştur. Adaylık durumum netlik kazandıktan sonra ise sıkı bir çalışma yapacağız. Çalışmalar kapsamımda Malkara’ya gittim. Daha sonra da Şarköy ve Hayrabolu ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Her yere gittiğimizde aldığım tepkiler çok olumlu oldu. Koltuk derdimiz yok. Oturduğumuz koltuk peygamber efendimizin koltuğundan sonra en değerli koltuktur. Her gün bir hasta Allah razı olsun diyerek buradan ayrılıyor" dedi.
MHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Korkmaz, "Artık çorbada benimde bir tuzum olsun istedim. Biz sesiz kaldıkça bizim boşluğumuzu bir başkası dolduruyor ve o da ülkeyi bugünkü hale getiriyor. Telefonlar olsun arkadaşlarım olsun yazdıkları geri dönüşler o kadar duygulandırıcı ki insanın gözleri yaşarıyor. Bu aşamada bile bu kadar ses getirmesi beni çok mutlu etti" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
VALİ TOROS, "KIZ KALESİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI"
MERSİN'DE HASTALARI VE HASTA YAKINLARINI MUTLU EDEN PROGRAM
EVİMİZ ATÖLYE’NİN 47. DURAĞI ENGELSİZ YAŞAM PARKI OLDU

Mersin Haber ,Mersin