Malkara Belediye Başkanı Yurdakul ''Dedikodu Kültürü Bitsin İletişim Kültürü Başlasın''

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, dedikodunun Malkara’nın faydasına olmadığına dikkat çekerek, bu algıyı kırmakta kararlı olduklarını vurguladı.

13 Şubat 2015 Cuma, 22:16
Malkara Belediye Başkanı Yurdakul ''Dedikodu Kültürü Bitsin İletişim Kültürü Başlasın''
-

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, dedikodunun Malkara’nın faydasına olmadığına dikkat çekerek, bu algıyı kırmakta kararlı olduklarını vurguladı.
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara’da çözümlenmesi gereken büyük sorunlar olduğunu ifade etti. Sorunların üstesinden geleceklerinden emin olduğunu dile getiren Yurdakul, "Fakat çıkıyor bazıları internette sağda solda Malkara’nın yararına olamayacak şekilde dedikodu yapıyorlar. Yok efendim ‘Malkara Belediyesi şöyle, Malkara Belediyesi böyle, CHP’li Belediye çöktü’ gibi bu tarz yakışıksız şeyler. Açıkçası üzüntü verici bir durum. Sorun varsa gel bizimle paylaş kardeşim, kapımız karşılıklı diyaloğa sonuna kadar açık. Problemler birlik ve beraberlikle çözülür. Öyle ki Malkara’nın bu değişmeyen yüzüne son verip, iletişim kültürünü yerleştirmekte kararlıyız" diye konuştu.
Geçtiğimiz hafta yaşanan kuvvetli lodosun bir doğal afet olduğunu hatırlatan Başkan Yurdakul, "Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta sonu kuvvetli fırtınanın görüldüğü doğal afette ilçemiz büyük sıkıntı yaşadı. Bu tür şeyler aslında hassas konular ama ne yazık ki insanlara yardımcı olabiliriz düşüncesinden çıkıp siyasi kaygı içinde olanlar var. Doğal afeti siyasi malzeme olarak kullanıp bundan rant elde etmeye çalışıyorlar. Çok affedersiniz bunlar yanlış şeyler. Kaldı ki aynı lodos İstanbul’da da oluyor. Niye hiç kimsenin sesi çıkmıyor? Bize gelince mi böyle?" dedi.
Esnafla yüz yüze görüşüp dertlerini dinlediğini belirten Yurdakul, "Malkara esnafının hakları talepleri var, Malkara esnafı para kazanmak istiyor. Biz de esnafın mağdur olmaması için elimizden gelen önlemleri alacağız. Onlar bu şehrin lokomotifidir" ifadelerini kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
VALİ TOROS, "KIZ KALESİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI"
MERSİN'DE HASTALARI VE HASTA YAKINLARINI MUTLU EDEN PROGRAM
EVİMİZ ATÖLYE’NİN 47. DURAĞI ENGELSİZ YAŞAM PARKI OLDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜLER'E ZİYARET
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI KARAYOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI
TÜBİTAK DESTEKLİ "GELECEĞİN SINIFLARINA HAZIRLIK: ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ OKURYAZARLIĞI" PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Mersin'de 2025 Yılı Yangın İş Başı Eğitimleri Tamamlandı
Endüstriyel Kesim Nedir? Hangi Sektörlerde Kullanılır?

Mersin Haber ,Mersin