Mersin İdmanyurdu Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yarın evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Mersin İdmanyurdu, maç hazırlıklarını tamamladı.

12 Şubat 2015 Perşembe, 04:53
Mersin İdmanyurdu Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
-

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yarın evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Mersin İdmanyurdu, maç hazırlıklarını tamamladı.
Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma koşusuyla başladı. Oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Ardından ise taktik yönde çalışmalar yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Antrenmana sakatlığı bulunan Oktay Delibalta’nın dışında herkes katıldı.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlıkların canlarını çok sıktığını ifade ederek, "Özellikle Oktay’ın sakatlığı bizi çok zor durumda bırakıyor. Onun dışında Cem’in uzun süredir bir sakatlığı var. Maalesef sakat sakat oynayacak arkadaşlarımız var. Örneğin Serkan sakat sakat oynayacak. Nakoulma’nın hafif bir sakatlığı var. O da büyük ihtimalle oynayacak. Ama bizim için en büyük sıkıntı Oktay’ın olmaması" diye konuştu.
Kasımpaşa maçının zor geçeceğini vurgulayan Çalımbay, "Bizim oynadığımız 5 maçın 4’ünü deplasmanda oynadık. Kendi sahamızda artık lige başlıyoruz. Bundan sonra bizim olsun diğer takımlar olsun telafisi olmayan, zor ve sıkıntılı maçlar başlıyor. Bizim için Kasımpaşa maçı zor bir maç. Şöyle zor bir maç; iyi bir takımla oynuyoruz ama biz de iyi bir takımız ve kendi sahamızda da iyi oynuyoruz. Önemli olan kendi kapasitemizi sahamıza yansıtırsak bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. Tabi ki böyle günler de taraftar çok çok önemli. İnşallah taraftar da yanımızda olduğu sürece bir sıkıntı yaşamayacağız ama mücadele etmeden kapasitemizin çok çok üzerine çıkmadan da kazanma şansımız yok. Kasımpaşa maçı da öyle bir maç. Bu maçta mutlaka herkesin kapasitesinin çok üzerine çıkması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin