Masterlerde Dostluk Kazandı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side Atatürk Stadyumu’nda Side Futbol Masterleri ile Kemer Masterleri arasında bölgesel lig öncesi öncesi oynanan dostluk maçı 3-3 berabere sonuçlandı.

12 Şubat 2015 Perşembe, 05:42
Masterlerde Dostluk Kazandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side Atatürk Stadyumu’nda Side Futbol Masterleri ile Kemer Masterleri arasında bölgesel lig öncesi öncesi oynanan dostluk maçı 3-3 berabere sonuçlandı.
Haftada iki gün Side Atatürk Stadyumu’nda idman yaparak bölgesel lig hazırlıklarını sürdüren Side Futbol Masterleri bu haftaki idman saatini Kemer Masterleri ile yaptıkları maça ayırdı. Centilmenlik havasında geçen maçta her iki takım birbirlerine üstünlük sağlayamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı.
Maçın ardından Hasan Saim Şen’in davetlisi olarak Defne Hotelleri’nde yemeğe katılan Kemer Masterleri Takım Kaptanı Hüseyin Baltacı, Side Futbol Masterleri oyuncularını en kısa zamanda Kemer’de misafir etmek istediklerini belirtti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
VALİ TOROS, "KIZ KALESİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI"
MERSİN'DE HASTALARI VE HASTA YAKINLARINI MUTLU EDEN PROGRAM
EVİMİZ ATÖLYE’NİN 47. DURAĞI ENGELSİZ YAŞAM PARKI OLDU

Mersin Haber ,Mersin