Güngören'deki Olay Görüntülerin Perde Arkası Aralandı

Güngören’de ‘Polisten Esnafa Dayak’ haberiyle ilgili yayınlanan görüntülerin perde arkası aralandı. Kumar borcu bulunan bir polisin rehin alınarak silahına el konulduğu ve ardından gelen takviye ekiplerin de darp edildiği ortaya çıktı.

12 Şubat 2015 Perşembe, 02:35
Güngören'deki Olay Görüntülerin Perde Arkası Aralandı
-

Güngören’de ‘Polisten Esnafa Dayak’ haberiyle ilgili yayınlanan görüntülerin perde arkası aralandı. Kumar borcu bulunan bir polisin rehin alınarak silahına el konulduğu ve ardından gelen takviye ekiplerin de darp edildiği ortaya çıktı.
Geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen olayda, polisten dayak yediğini öne süren esnaf ve 2 arkadaşı polislerden şikayetçi olmuştu. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, bazı esnaf ve polisler yaralanmış ve emniyet ise olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturma sürerken, yaşanan olayın perde arkası da aralandı. İddaa bayii olarak geçen işyerinde kumar oynatıldığı ve tefecilik faaliyetlerinin yapıldığı iddia edilirken, çevre esnafı ve ikamet sahiplerinin sık sık söz konusu işyeri ile ilgili ihbarlarda bulunduğu belirlendi. İşyerine sıklıkla gelen bir polis memurunun burada oyun oynadığı, kumar borcu nedeniyle rehin alındığı ve ardından da beylik tabancasına el konulduğu ortaya çıktı. Polis memurunun meslektaşlarını arayarak yardım istediği ancak olay yerine gelen ekiplerin işyeri önünde toplanan kalabalık tarafından darp edildiği belirtildi. Olayların büyümesi üzerine önce bölgeye ikinci takviye, ardından da üçüncü takviye polis ekiplerinin yönlendirildiği ifade edildi.
OLAY GÖRÜNTÜLERİN ARKASINDA AĞIR TAHRİK VE DARP İDDİASI
Emniyette yapılan soruşturma ve alınan ifadelerde takviye için giden ilk ekipten 3 polisin darp edildiği, ardından giden ekiplerin de ağır küfür ve tahriklerin yanı sıra darp edildikleri rapor edildi. Polis tutanakları ve alınan darp raporlarında polislerin olay öncesi ve sonrasında ağır tahrik altında oldukları ve darp ile birlikte psikolojik olarak kendilerini savunmak zorunda kaldıkları belirtildi. Polislerin kendisini darp ettiğini öne süren esnafın aldığı ilk doktor raporunda sadece burnunda hafif bir darbe izi bulunduğu, ancak medyaya çıkmadan önce ağır bir makyaj yaparak durumu vahim bir haldeymiş gibi gösterme gayreti içerisine girdiği öne sürüldü.
Öte yandan, esnafa yumruk atarken görüntülenen polis memurunun mesleğinde başarılı bir isim olduğu ve Yunus Timleri’nin bizzat eğitilmesinde de aktif rol aldığı öğrenildi. Olayın ardından Bağcılar ilçesine sürgün edilen polis memurunun durumunun geride kalan ekiplerin de moralini olumsuz etkilediği kaydedildi.
Güngören’de oturan bazı semt sakinleri ise, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sürgün edilen polis memurunun ilçeye geri gönderilmesi için imza kampanyası başlattı. Toplanan imzaların tamamlandıktan sonra ilçe kaymakamlığına sunulacağı ifade edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin