Eğitim Öğretimde 2. Dönem Emniyet Tedbirleri Alındı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayacak 2014-2015 eğitim öğretim yılının 2. dönem emniyet tedbirlerinin alındığını duyurdu.

12 Şubat 2015 Perşembe, 00:37
Eğitim Öğretimde 2. Dönem Emniyet Tedbirleri Alındı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayacak 2014-2015 eğitim öğretim yılının 2. dönem emniyet tedbirlerinin alındığını duyurdu.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlk ve orta dereceli eğitim-öğretim kurumlarının 2014/2015 yılı eğitim ve öğretim dönemi 2. yarısı 9 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayacağından, öğrencilerin eğitimlerini huzur ve güven içerisinde sürdürmelerini sağlamak amacıyla gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce, öğrencilerin okula geliş-gidişleri sırasında yabancı şahıslar tarafından rahatsız edilmelerini önlemek, uyuşturucu, alkol ve tütün gibi diğer zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, okulların çevresinde bulunan internet salonları, kafeler, elektronik oyun salonları ile park ve bahçelere yönelik denetimleri yoğunlaştırmak, okulların çevresinde devriye hizmetlerini artırmak ve okulların giriş-çıkış saatlerinde oluşabilecek trafik yoğunluğunu önlemek adına gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Ayrıca, Toplum Destekli Polisler okulun ilk günü okul yönetimini, aileleri ve öğrencileri yalnız bırakmayarak, onların eğitim ve öğretim yılına huzur ve güvenle başlamaları için gerekli bilgilendirmelerini yapacaklardır “denildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin