Desktop sürüme geç

Ali Asker İzdihamı

Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği Ali Asker Halk Konseri yoğun ilgi gördü.

12 Şubat 2015 Perşembe, 13:32
Ali Asker İzdihamı
2015-02-12 13:32:00 -

Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği Ali Asker Halk Konseri yoğun ilgi gördü.
Ünlü Halk Ozanı Ali Asker, Adanalılarla Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde buluştu. Asker’e ilgi oldukça fazla olunca Kültür Merkez’in diğer salonu da açıldı. Her 2 salona da gelen vatandaşlar sığmayınca devreye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar girdi ve belediye binasından tabureler getirtirerek geçici çözüm sağlamaya çalıştı.
Konser öncesi bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kültüre ve sanata önem verdiklerini belirterek, konserlerin ve etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Başkan Karalar, ”Göreve geldiğimiz günden bu yana kültür ve sanata ayrı bir önem gösteriyoruz. Bizler vatandaşın her türlü sıkıntısını gidermek için göreve geldik. Kültür sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor ve hiç kesintiye uğramadan devam edecek“ ifadelerini kullandı.
Halkın desteği ile seçimleri kazanıp kendini halka hizmet etmeye adadığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ORC Araştırma Şirketinin Yaptığı yerel yönetimler anketinde yine halkın desteği ile 3’ncü olduğunun altını çizdi. Karalar, ”Sizlerin desteği ile seçimleri kazandık. Ben kendimi Seyhanlıya, Adanalıya hizmete adadım. Geçtiğimiz günlerde bir araştırma şirketinin yaptığı bir ankette Türkiye’nin en başarılı 3. Belediye Başkanı seçildik. Bu tamamen sizlerin desteği ile oldu. Hepinize teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından sahneye gelen sanatçı Ali Asker Adanalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin