550 Lira Karşılığında Belediye Binasına Sıktı Tutuklandı

Adana’da yaklaşık 13 gün önce gece Seyhan Belediyesi’ne av tüfeğiyle ateş açan zanlının ''550 lira aldım sıktım'' dediği öğrenildi.

12 Şubat 2015 Perşembe, 02:24
550 Lira Karşılığında Belediye Binasına Sıktı Tutuklandı
-

Adana’da yaklaşık 13 gün önce gece Seyhan Belediyesi’ne av tüfeğiyle ateş açan zanlının "550 lira aldım sıktım" dediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre göre olay, 25 Ocak’ta saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi’nde bulunan Seyhan Belediyesi’nin hizmet binasına gelen kimliği belirsiz kişiler, av tüfeği ile binaya ateş açıp kaçtı.
150 GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE İZLENDİ
Bunun üzerine özel güvenlik elamanları polisi aradı. Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri failleri belirlemek için çalışma başlattı. Polis önce zanlılar otomobil ile kaçtığı için geliş ve kaçış yönlerini belirleyerek güvenlik kamerası çalışması yaptı. Geliş ve gidiş güzergahındaki yaklaşık 150 güvenlik kamerası alınıp görüntüler saniye saniye izlendi. Yapılan incelemeden sonra polis olayı emekli polis Mustafa B., Mustafa B. ile Serdar S.’nin planladığını, Kemal T.’nin de belediyeye sıktığını belirledi. Polis bunun üzerine yaptığı operasyonda önce olayı planlayan 3 kişiyi yakaladı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi.
"EMEKLİ POLİS 550 LİRA VERDİ SIKTIM"
Polis bu arada bir taraftan da av tüfeğiyle belediyeye ateş eden Kemal T.’yi aramaya başladı. Kemal T. 6 Şubat 2015 günü yakalandı. Zanlı, emniyetteki sorgusunda belediyeye sıktığını doğrulayarak, "Emekli polis Mustafa bana ’550 lira vereceğim, Seyhan Belediyesi’ne sıkacaksın’ dedi ben de sıktım. Ben bu işi para için yaptım" dediği öğrenildi.
Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin