Zile'de Araç Yangını Tatbikatı

Zile Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, araç yangınlarında uyulması gereken kurallara yönelik eğitim tatbikatı düzenlendi.

11 Şubat 2015 Çarşamba, 12:37
Zile'de Araç Yangını Tatbikatı
-

Zile Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, araç yangınlarında uyulması gereken kurallara yönelik eğitim tatbikatı düzenlendi.
Ankara İtfaiye Akademisi uzmanlarından Yasin Tahir Karaca ve Ersin Yaşasınoğlu tarafından Zile İtfaiyesi’nde görevli 31 personele uygulamalı ve teorik olarak eğitim programları verildi. Eğitim sonunda fen işleri müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tatbikatta, itfaiye ekipleri, araç yangını olduğuna dair bir ihbar üzerine harekete geçerek müdahalede bulundu. Alev alan araca köpükle ve suyla müdahale eden itfaiye ekipleri yangının büyümesini engelleyerek, soğutma çalışması yaptı. İtfaiye Müdürü Ruhi Kaleli, olası yangınlara karşı hazır durumda olduklarını ifade ederek, “Sürekli olarak personellerimizi yangınlarda oluşabilecek olumsuzlukları gidermek için eğitiyoruz. Biz itfaiye müdürlüğü olarak her zaman hazır durumda bekliyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
SEÇER AİLESİ ‘MEZİTLİ ÇOCUK KAMPÜSÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 43. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ’ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
SİLİFKELİ KADINLARIN YENİ BULUŞMA NOKTASI; ATAKENT KADIN ATÖLYESİ

Mersin Haber ,Mersin