Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nden Çatıdan Sarkan Demirler İçin Önlem

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, dün yapılan “Çatısı Çöken Stadın Demirleri Tehlike Saçıyor” adlı haber sonrası çatı enkazının etrafında güvenlik önlemi aldı.

11 Şubat 2015 Çarşamba, 20:48
Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü'nden Çatıdan Sarkan Demirler İçin Önlem
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, dün yapılan “Çatısı Çöken Stadın Demirleri Tehlike Saçıyor” adlı haber sonrası çatı enkazının etrafında güvenlik önlemi aldı.
Yoğun kar yağışı sebebiyle çatısında kar kütleleri biriken Bilecik Edebali Stadı’nın sundurma çatısı çökmesinden dolayı aşağı sarkan demir profiller vatandaşlara tehlike saçıyordu. Oluşan tehlike üzerine İHA’nın “Çatısı Çöken Stadın Demirleri Tehlike Saçıyor” başlıklı haberine istinaden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden bir yazlı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Edebali Stadı’nın çatı sundurmasının yoğun kar yağışı nedeniyle çöktüğü belirtilirken, “Olayla ilgili hukuki süreç başladığından dolayı enkaz kaldırmayla alakalı herhangi bir işlem yapılamaması doğrultusunda talimat alınmıştır. Hukuki süreç neticelendiğinde enkaz kaldırma ve yenileme çalışması başlayacaktır. Çatıdan sarkan demir profiller ve stadın içindeki alandan gerekli güvelik önlemleri alındı. Bu tehlike arz eden yerlerde güvenlik görevlisi devamlı kontrol altında tutarak gerekli uyarıları yapacaktır” denildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
SEÇER AİLESİ ‘MEZİTLİ ÇOCUK KAMPÜSÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 43. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ’ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
SİLİFKELİ KADINLARIN YENİ BULUŞMA NOKTASI; ATAKENT KADIN ATÖLYESİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS ÖNCESİ MORAL ETKİNLİĞİ
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI

Mersin Haber ,Mersin