Yozgatlı Çiftçiler TKDK'den 13. Dönem Proje Teslim Süresinin Uzatılmasını İstiyor

Yozgat’ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteklerinden yararlanmak için proje hazırlayan çiftçiler 10 Kasım 2014 tarihinde yayınlanan ve 10 Şubat tarihinde sona erecek olan 13.Başvuru Çağrı İlanında proje teslim süresinin uzatılmasını istiyor.

09 Şubat 2015 Pazartesi, 12:12
Yozgatlı Çiftçiler TKDK'den 13. Dönem Proje Teslim Süresinin Uzatılmasını İstiyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yozgat’ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteklerinden yararlanmak için proje hazırlayan çiftçiler 10 Kasım 2014 tarihinde yayınlanan ve 10 Şubat tarihinde sona erecek olan 13.Başvuru Çağrı İlanında proje teslim süresinin uzatılmasını istiyor.
İbrahim Okur isimli proje danışmanı, TKDK destekleri ile çiftçilerin teknolojik modern alet ve ekipmanlara kavuştuğunu belirterek, “Çiftçilerimiz gerek kendileri gerekse bizlere getirerek TKDK için proje hazırlatarak desteklerden faydalanıyor. Fakat bakanlığın Web sitesinde yapılan alt yapı değişikliği nedeniyle sisteme girmekte sıkıntılar yaşıyoruz. Bu yüzden onlarca çiftçimizin projelerini hazırlığı tamamlanamadı. Bunun yanı sıra çiftçilerimizden istenilen belgelerde halen elimize ulaşmadı. Bu durum proje başvuru tarihine yetişmeyerek bir sonraki çağrı dönemine sarkmasına sebep olacak. Bu yüzden bakanlığımızın 10 Şubatta sona erecek olan 13. Çağrı dönemi başvuru süresinin uzatılmasını istiyoruz” dedi.
Çiftçiler de projelerini yetiştiremedikleri ifade ederek başvuru süresinin uzatılmasını istedi. Kadir Altıntaş isimli çiftçi, TKDK’nin 13. Çağrı dönemi için proje hazırlıklarına başladıklarını ancak istenilen belge ve dokümanları henüz tam hazırlayamadıklarını belirterek, “ 10 Şubatta sona erecek proje teslim süresinin uzatılmasını istiyoruz. Sadece ben değil benim gibi onlarca kişi projesini yetiştiremedi. Bu süre uzatılmazsa yaptığımız masraflar harcadığımız emekler boşa gidecek. Bunun yanında AB tarafından ülkemize ayrılan paralarda gitmiş olacak. Bu sebeple Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından ve TKDK’den proje teslim süresinin uzatılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY VE AİLELERİNE SANATLA DESTEK OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MİMAR-MÜHENDİS ÇALIŞTAYI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, YENİ ALIMLARLA KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM

Mersin Haber ,Mersin