Taşçı'dan Notere Ziyaret

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinde hizmet vermeye başlayan Samsun 1 Noterliği’ne ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

09 Şubat 2015 Pazartesi, 07:39
Taşçı'dan Notere Ziyaret
-

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinde hizmet vermeye başlayan Samsun 1 Noterliği’ne ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Atakum ilçesinde yıllardır noter eksikliği yaşandığını ve bu eksiklik nedeniyle vatandaşların zorluk yaşadığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesi büyüyor. Bu büyüme beraberinde bir takım ihtiyaçları da getiriyor. Bu ihtiyaçların başında da noter vardı. İlçemizde noter olmayışı nedeniyle vatandaşlarımız yıllardır işlemlerini yaptırmak için mesafeler kat ediyor, zorluk çekiyordu. Samsun 1. Noterliği’nin ilçemize taşınmasıyla birlikte önemli bir eksiklik de giderilmiş oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun 1. Noteri Dursun Cin’e hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra noterlik personelini ziyaret etti. Başkan Taşçı’nın ziyareti sırasında noterlikte bulunan vatandaşlar, işlemlerini kendi ilçelerinde yapabiliyor olmanın rahatlığına kavuştuklarını söyleyerek teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin