Şehit Asker Anıtı Önünde Asker Ve Ailelerinin Hatıra Fotoğraf İlgisi

Askerliğini yapmak için Bilecik’e gelen askerle onları ziyaret eden aileleri, kentin adeta simgesi olan Şehit Asker Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyorlar.

09 Şubat 2015 Pazartesi, 10:23
Şehit Asker Anıtı Önünde Asker Ve Ailelerinin Hatıra Fotoğraf İlgisi
-

Askerliğini yapmak için Bilecik’e gelen askerle onları ziyaret eden aileleri, kentin adeta simgesi olan Şehit Asker Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyorlar.
Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı Tepebaşı Mevkii’nde yaptırılan ve üç tarafında Arapça ’Allah’ kelamının yazısının yer aldığı anıtta, ay ve yıldızdan oluşan ve 16 Türk devletinin varlığını da gösteren 16 tane ışık simgesi yer alıyor. Vatan, millet ve din uğruna şehit olan askerin Türk bayrağı ve silahı ile dik duruşunu sergileyen Şehit Asker Anıtı, önünde hatıra fotoğrafı çektiren asker ve ailelerinin ilgi odağı oldu. Acemiliğini yapacak olan askerler Tugay Komutanlığına teslim olmadan önce Bilecik şehir merkezini gezerken Şehit Asker Anıtı önünde aileleri ile beraber cep telefonlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyorlar.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…

Mersin Haber ,Mersin