Sbb'den Açıklama “Ekap'a Kayıtlı Olma Şartı Getirilmiştir”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, EKAP’a (Elektronik Kamu Alımları Platformu) kayıtlı olmayan Türkiye Cumhuriyeti gerçek ve tüzel kişileri ile ilgili ihale mevzuatının değiştirildiği belirtilerek, “Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna duyurulan ihalelere katılımda 7 Hazira..

09 Şubat 2015 Pazartesi, 07:47
Sbb'den Açıklama “Ekap'a Kayıtlı Olma Şartı Getirilmiştir”
-

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, EKAP’a (Elektronik Kamu Alımları Platformu) kayıtlı olmayan Türkiye Cumhuriyeti gerçek ve tüzel kişileri ile ilgili ihale mevzuatının değiştirildiği belirtilerek, “Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna duyurulan ihalelere katılımda 7 Haziran 2014 tarihli ve 29023 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan kamu ihale mevzuatındaki değişiklik kapsamında EKAP’a kayıtlı olma şartı getirilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Açıklamanın devamında ise, “İhalelere katılacak gerçek ve tüzel kişilerin EKAP’ın kullanımına ilişkin protokolü oluşturup imzalayarak ekli belgeler ile birlikte Kamu İhale Kurumu’na göndermesi gerekmektedir. Gönderilen protokolün Kamu İhale Kurumu tarafından incelenmesi için gerekli süreyi de göz önünde bulundurarak söz konusu işlemleri en kısa zaman diliminde tamamlanması gerekmektedir. İhalelerde eşit muamele ilkesinin zedelenmemesi ve ihaleye katılmak isteyenlerin herhangi bir hak kaybına uğramaması adına gerekli olan mevzuat değişikliği işlemlerini kamuoyunun bilgisine arz ederiz” denildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin