Bu Da Yol Ortasında Kalan Direk

Afyonkarahisar-Yalvaç karayolunda yolun ortasına dikilen elektrik direği görenleri şaşkına çevirirken, kazalara da adeta davetiye çıkarıyor.

09 Şubat 2015 Pazartesi, 18:16
Bu Da Yol Ortasında Kalan Direk
-

Afyonkarahisar-Yalvaç karayolunda yolun ortasına dikilen elektrik direği görenleri şaşkına çevirirken, kazalara da adeta davetiye çıkarıyor.
Çay- Yalvaç karayolun 12. kilometresi, Karamık köyü çıkışında yol ortasında direkle karşılaşan sürücüler önce panik yaşarken, daha sonra şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Yaklaşık 10 yıl önce yolda genişletme çalışması yapıldığı ve elektrik direğinin de bu yüzden yolun tam ortasında kaldığı belirtildi. Direkle ilgili yolda herhangi bir uyarı levhası bulunmazken, geçmiş zamanlarda özellikle geceleri direği fark edemeyen sürücülerin çok sayıda kaza yaptığı öğrenildi. Direğin yolun ortasından kaldırılmasını isteyen sürücü ve çevre sakinleri soruna biran önce çözüm bulunmasını istediler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin