ESP'den Yürüyüş Teşekkürü

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP), hafta sonunda gerçekleştirilen “Peygambere Saygı ve Zulme Lanet” yürüyüşüyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.

06 Şubat 2015 Cuma, 06:42
ESP'den Yürüyüş Teşekkürü
-

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP), hafta sonunda gerçekleştirilen “Peygambere Saygı ve Zulme Lanet” yürüyüşüyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.
ESTP Başkanı A. Mustafa Güvenli imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: “Cumartesi günü organize ettiğimiz ‘Peygamberimize Saygı ve Zulme Lanet’ yürüyüşü, Erzurum’dan tüm dünyaya verilmiş bir mesaj olmuş; söz konusu Peygamber Efendimiz olunca, Erzurum’un ve Erzurum halkının bir anda nasıl organize olabildiği herkese gösterilmiştir. Halkımız, kış koşulları ve soğuk havaya rağmen tek ses ve tek yürek halinde, yaşlısıyla-genciyle ve çoluk-çocuğuyla tüm yürüyüş güzergâhını doldurmuştur. Gösterilen bu hassasiyetten dolayı başta kadirşinas Erzurum halkı olmak üzere organizasyon süresince desteklerini esirgemeyen; Erzurum Büyükşehir Belediyemize, Erzurum Milletvekillerimize, Siyasi Partilerimize, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, Erzurum İl Müftümüze, Gençlik Kurulumuza; yine organizasyon süresince gerekli tedbirlerin alınıp, güvenliğin sağlanması noktasında tüm imkânlarını seferber eden; Erzurum Valiliğimize ve Erzurum Emniyeti’nin kıymetli mensuplarına teşekkür ederiz. İlaveten sesimizi Türkiye ve dünyaya duyuran ulusal ve yerel medya kuruluşlarımıza da, ayrıca teşekkür ederiz”
GÜVENLİ’DEN BOYKOT HATIRLATMASI
Öte yandan ESTP Başkanı Güvenli, açıklamasında şu hatırlatmada da bulundu: “Peygamberimize saygı yürüyüşü sonrası düzenlemiş olduğumuz basın açıklamasıyla Doğu Türkistan’da, özellikle Uygur Bölgesi’ndeki Çin zulmüne de dikkat çekmiştik. Bundan dolayı Çin mallarını boykot çağrımızı tüm halkımıza yeniden hatırlatıyor, saygılarımızı sunuyoruz”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mezitli’de Motosiklet Hırsızlığı Girişimi
Tarsus’ta Kaçak Maymun
BAŞKAN YILDIRIM, GENEL BAŞKAN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MHP MERSİN İL BAŞKANI GÜRSOY İLE GÖRÜŞTÜ
Mersin Ekonomi Zirvesi Aksiyon Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS, SURİYELİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KANAAT ÖNDERLERİYLE BİRARAYA GELDİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin