Emine Ülker Tarhan Adana'ya Geliyor

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, partisinin il binasının açılışı için cumartesi günü Adana’ya gelecek.

06 Şubat 2015 Cuma, 07:37
Emine Ülker Tarhan Adana'ya Geliyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, partisinin il binasının açılışı için cumartesi günü Adana’ya gelecek.
Anadolu Partisi Adana İl Başkanı Necati Erdem, aralarında Namık Akay, İlker Gezerşen, Tuncay Karakoca, Mustafa Bilir ve Necdet Çömelek gibi isimlerin bulunduğu parti yöneticilerini kamuoyuna tanıttı.
Seyhan Oteli’nde tanışma toplantısı düzenleyen Necati Erdem, partisinin Türkiye’de iktidar olmak için kurulduğunu söyledi. İnsanlar arasından hiçbir şekilde ayrım gözetmeden, Türkiye’nin ve cumhuriyetin geleceği için çalıştıklarını anlatan Erdem, "Partimiz Türkiye’de bir ihtiyaçtan doğdu ve kuruldu. Merkezine insanı koyan politikalarla iktidar için çalışıyoruz" dedi.
Türkiye için Anadolu Partisi’ni köprüden önceki son çıkış olarak değerlendiren Başkan Erdem, “Partimizdeki herkes kurtuluş harbindeki gibi bir mücadele özverisiyle çalışıyor. Anadolu Partisi ampul karanlığından, aydınlığa çıkışın yoludur. Bizler muhalefet olmak için değil, iktidar olmak için kurulduk. Elimizden kayıp giden ülkemize sahip çıkmaz için varız diye konuştu.
Erdem, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın, cumartesi günü il binasının açılışını gerçekleştireceğini kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ
MERSİN'DE DEZAVANTAJLI BÖLGELERDEKİ LİSANSI OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN SPOR ŞÖLENİ
Yangın İşçilerinin Eğitimleri Devam Ediyor
VALİ TOROS, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Tarsus’ta KOM’dan Tefecilere Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı
TARSUS KADINCIK BARAJI MESİRE ALANINDA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİ ÜRETİME BEREKET, YETİŞTİRİCİLERE CAN SUYU OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN GIDA GÜVENLİĞİNE SIKI TAKİP

Mersin Haber ,Mersin