Bartın'da Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi

Bartın Devlet Hastanesi’nde 2. basamak yoğun bakım ünitesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

06 Şubat 2015 Cuma, 02:18
Bartın'da Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bartın Devlet Hastanesi’nde 2. basamak yoğun bakım ünitesi düzenlenen törenle hizmete girdi.
Açılış törenine Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve davetliler katıldı. Açılış öncesi Genel Sekreter Osman Açıkgöz hastanede yapılan çalışmalarla ilgili protokol üyelerine bilgi verdi. Törende slayt eşliğinde hastanede yapılan çalışmalarla alakalı bilgilendirme yapan Genel Sekreter Açıkgöz, “Türkiye’deki en iyi yoğun bakım ünitelerinden bir tanesi burasıdır. Oldukça donanımlı ve kapasiteli bir yoğun bakım açılmış oldu. 1 milyon TL’ye mal olan yeni yoğun bakım ünitesiyle birlikte yatak kapasitesinde önemli bir artış yaşandı. 2015 yılının ilk yarısı için planladığımız bir yoğun bakımımız daha var” dedi.
Devletin amacının insanlara daha iyi sağlık hizmeti olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu ise, “Devletimizin sağlık hizmetlerinin bu kadar güzel veriliyor olması ve buna destek olan siyasi partilere, hükümetimize, STK örgütlerine ve Bartın halkına çok teşekkür ediyorum. Bugünde Zonguldak’tan hasta geliyor. Belki yarın Kastamonu’dan, Sinop’tan ve Samsun’dan da hastaları hastanemizde tedavi etme imkanına kavuşacağız” dedi.
Milletvekili Tunç ise, “Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz olmak üzere tüm hekimlerimize, hemşirelerimize, ebelerimize, sağlık memurlarına ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Gerçekten hastanemiz çok ama çok mesafe katetti. Genel Sekreterliğin kurulmasından sonra 2 yılda yenileme ve yatırımda önemli gelişmeler sağlandı. Servislerin eski ve yeni durumları arasında çok büyük farklar var. Yoğun bakım ünitelerinin yatak kapasitelerinin artırılması Bartın’da önemli bir ihtiyacımızı karşılamış olacaktır” diye konuştu.
Son olarak Genel Sekreter Dr. Osman Açıkgöz, hizmete giren 2. basamak yoğun bakım ünitesini protokol üyelerine gezdirerek, bilgiler verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİLİFKE GEÇİCİ HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS'TA PARK HALİNDEKİ ARAÇ KURŞUNLANDI
TARSUS LİFE PARK'TA "HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA" PROJESİ BAŞLADI
Kızkalesi Polis Merkezi Yaz Sezonunda 7/24 Görev Başında
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS AKGEDİK VE DADALI MAHALLELERİ ARASINDA SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI
Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni
Tarsus’ta Şafak Operasyonu: Gözaltılar Adliyeye Sevk Edildi, Cihazlara El Konuldu
MERHUM KÜNDEKAR NEZİHİ USTA'NIN ROL ALDIĞI KISA METRAJLI 'AYNA' FİLMİ GÖSTERİME GİRDİ
ÇALINTI MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
SİLALI SALDIRI OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin