A.mümtaz Çoban Yılın Başarılı Ve Yatırımcı Belediye Başkanı Seçildi

Bitlis’in Ahlat İlçe Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, yılın yatırımcı ve başarılı belediye başkanı seçildi.

06 Şubat 2015 Cuma, 05:14
A.mümtaz Çoban Yılın Başarılı Ve Yatırımcı Belediye Başkanı Seçildi
-

Bitlis’in Ahlat İlçe Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, yılın yatırımcı ve başarılı belediye başkanı seçildi.
Merkezi Ankara’da bulunan Mebus Haber dergisinin düzenlediği ankette, yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, bürokratları, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirlerine düzenlenen törenle ödül verildi.
Mebus Haber dergisi tarafından geleneksel hale getirilen ve www.mebushaberdergisi.com adresine gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın başarılı belediye başkanları kategorisinde Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, ilçeye yaptığı yatırım ve çalışmalar nedeniyle yılın başarılı ve yatırımcı belediye başkanı ödülüne layık görüldü.
Ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’den alan Ahlat Belediye Başkanı Çoban, "Ahlat için önemli çalışmalara ve ilklere imza atıyoruz. Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmet götürmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bu ödülü tüm ekibim adına kabul ediyorum" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mezitli’de Motosiklet Hırsızlığı Girişimi
Tarsus’ta Kaçak Maymun
BAŞKAN YILDIRIM, GENEL BAŞKAN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MHP MERSİN İL BAŞKANI GÜRSOY İLE GÖRÜŞTÜ
Mersin Ekonomi Zirvesi Aksiyon Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS, SURİYELİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KANAAT ÖNDERLERİYLE BİRARAYA GELDİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin