Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine tazminat verilmesi

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine tazminat verilmesi

05 Şubat 2015 Perşembe, 16:01
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine tazminat verilmesi
-

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine tazminat verilmesi

-BBP Genel Başkanı Destici:

-"Parti olarak hukukçularımızla işin ceza kısmıyla ilgileniyoruz. Ama bu rakamların da ( 756 bin lira) ne kadar komik olduğunu milletimizin takdirine bırakıyorum"

ANKARA - Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraş Asliye Hukuk Mahkemesinin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine 756 bin lira tazminata hükmetmesine ilişkin, "Parti olarak hukukçularımızla işin ceza kısmıyla ilgileniyoruz. Ama bu rakamların da ne kadar komik olduğunu milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve sendikaların genel başkanları, ek zam talepleriyle ilgili Destici'yi makamında ziyaret etti.

Destici, 7 Haziran'daki seçimlerde ülkenin yönetimini değiştirmeleri için memurlara çağrıda bulundu.

Memurlara enflasyon oranında zam yapılıyormuş gibi bir görüntü verildiğini öne süren Destici, "Türkiye'de maalesef sendikacılık öldürülmüştür. Yetkiyi alan sendikalar, hükümetle kol kola yürümeyi tercih etmiştir" iddiasında bulundu.

Destici, bir soru üzerine, Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin, 25 Mart 2009'da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesine 756 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemesine hükmetmesiyle ilgili görüşünü de açıkladı.

İşin tazminat boyutunun aileleri ilgilendirdiğini belirten Destici, "Parti olarak hukukçularımızla işin ceza kısmıyla ilgileniyoruz. Ama bu rakamların da ne kadar komik olduğunu milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi.

- Ekonomik talep raporu Destici'ye verildi

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise kamu çalışanlarının ve emeklililerin ekonomik olarak ciddi problemleri olduğunu söyledi.

Ekonominin geliştiğinin ifade edildiğini belirten Koncuk, büyüme oranları ve refah payını eklediklerinde Türkiye Kamu-Sen'in Ar-Ge hesaplarına göre, kamu çalışanlarının son 12 yılda yüzde 34'lük alacağının bulunduğunu iddia etti.

Koncuk, ekonomik talepleriyle ilgili hazırlamış oldukları raporu Destici'ye sundu.

Muhabir: Ilkay Guder
Yayınlayan: Kudret Topçu

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN KOÇAK, 6. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ
MERSİN'DE DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN ÖZYİĞİT'TEN HAYVAN DOSTU VETERİNER HEKİM ÇEVİRGENOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS MUSTAFA KEMAL ANADOLU LİSESİ'NDE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
VALİ TOROS, CEYPORT ULUSLARARASI TAŞUCU LİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ TOROS, AKKUYU NGS JANDARMA KOMANDO KORUMA TABUR KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MÜDÜR EKİCİ'DEN SİLİFKE VE EREDEMLİ DEVLET HASTANELERİNE ZİYARET
ERDEMLİ KIZKALESİ SAHİLİNE ERKEK CESEDİ VURDU
VALİ TOROS, BAŞSAVCI AKYILDIZ VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI AKKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin