Karşıyakalılar Bu Kursları Çok Sevdi

Karşıyakalılar için yeni hobi alanları açmak ve mesleki eğitim imkanı sağlamak isteyen Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz kış dönemi kursları büyük ilgi gördü. Kentteki 4 ayrı merkezde açılan 58 kursta toplam bin 500 kişi eğitim alırken; Arjantin tango, fotoğrafçılık, aerobik gibi farklı branşlardaki..

05 Şubat 2015 Perşembe, 14:39
Karşıyakalılar Bu Kursları Çok Sevdi
-

Karşıyakalılar için yeni hobi alanları açmak ve mesleki eğitim imkanı sağlamak isteyen Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz kış dönemi kursları büyük ilgi gördü. Kentteki 4 ayrı merkezde açılan 58 kursta toplam bin 500 kişi eğitim alırken; Arjantin tango, fotoğrafçılık, aerobik gibi farklı branşlardaki 14 kurs için de kayıtlar devam ediyor.
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kültür ve sanat etkinlikleri ile kış aylarına renk getiren Karşıyaka Belediyesi, açtığı ücretsiz kurslarla da vatandaşlara hem öğrenme hem eğlenme fırsatı sundu. Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde bulunan Kurs Şefliği ile Bülent Ecevit, İsmail Cem ve Ahmet Piriştina kültür merkezlerinde açılan onlarca kurs, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Dikişten dramaya, Rusça’dan bilgisayar işletmenliğine kadar pek çok farklı branşta devam eden 58 kurs, bin 500 kursiyere ulaştı.
KAYITLAR SÜRÜYOR
Yeni başlayacak kurslara katılmak isteyen Karşıyakalılar ise; Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde İngilizce 1. kademe, okuma-yazma ve işaret dili; Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde 2, 3 ve 4. sınıflar için etüd ve Arjantin tango; İsmail Cem Kültür Merkezi’nde ebru, İngilizce, Fransızca, kurdele nakışı, ritim, halk oyunları; Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde (Kurslar Şefliği) ise aerobik, üç boyutlu resim, fotoğrafçılık branşlarına kayıt yaptırabilecek.
KADIN KOOPERATİFİ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakalılara her alanda fırsat eşitliği sağlamak için çalışıyoruz. Bu amaçla, hem meslek edindirme hem hobi hem de eğitim alanındaki onlarca kursumuzu hiçbir ücret talep etmeden gerçekleştiriyoruz. Özellikle kadınlarımızın kurslarımıza gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Bu kurslar sayesinde kadınlarımız yeteneklerini keşfetme, el emeklerini sergileme şansı buluyor. Altyapısı tamamlanan ve yakında faaliyete geçecek kadın kooperatifimiz de kadınlarımızın el emeklerini maddi kazanca dönüştürebilmeleri için önemli bir fırsat yaratacak” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
TARSUS'TA 17 İŞÇİ TAŞIYAN MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN SEMİNER DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARINA EŞLİK ETTİ
Müdür Ataş’tan Yangın İlk Müdahale Ekiplerine Ziyareti
VALİ TOROS, ‘ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI’ KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL KARABÖRK İLE GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN KOÇAK, 6. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ
MERSİN'DE DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN ÖZYİĞİT'TEN HAYVAN DOSTU VETERİNER HEKİM ÇEVİRGENOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Mersin Haber ,Mersin