Desktop sürüme geç

Ergani Adliyesi'ne Başsavcılık Kadrosu Verildi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun son kararnamesiyle birlikte Ergani ve Bismil adliyelerine başsavcılık kadrosu verildi.

05 Şubat 2015 Perşembe, 21:38
Ergani Adliyesi'ne Başsavcılık Kadrosu Verildi
2015-02-05 21:38:00 -

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun son kararnamesiyle birlikte Ergani ve Bismil adliyelerine başsavcılık kadrosu verildi.
Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Zülküf Çelik, adliyeye başsavcılık kadrosu verilince şuana kadar vekaleten yürüttüğü bu görevi asaleten yürütmeye başladığını söyledi. Çelik, "Adliyemizde yeni mahkemeler kurulmasıyla, yeni hakim ve savcılar gelmesiyle birlikte kapasitemiz de artmış oldu. Asliye Hukuk Mahkememiz, Asliye Ceza Mahkememiz ve Kadastro Mahkememiz bir iken iki oldu. Dört hakim kadromuz, gelen arkadaşlarımızla birlikte 7’ye, üç savcı kadromuz ise gelen arkadaşlarımızla 5’e çıktı. Bu gelişmelere paralel olarak da adliyemize başsavcılık kadrosu verilince şu ana kadar vekaleten yürüttüğüm bu görevi asaleten yürütüyorum. Amacımız hakka ve halka hizmettir. Halkımıza layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
"Mersin, Suriye’nin Yeniden Yapılanmasında En Aktif Oyunculardan Biri Olacak"
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Mersin Haber ,Mersin