Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarına Ziyaretçi Akını

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı, kıyafetten, takıya, süs eşyasından, organik yiyeceklere kadar zengin ürün çeşidiyle yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor.

04 Şubat 2015 Çarşamba, 22:27
Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarına Ziyaretçi Akını
-

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı, kıyafetten, takıya, süs eşyasından, organik yiyeceklere kadar zengin ürün çeşidiyle yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor.
Açıldığı günden bu yana birçok gazeteci, siyasetçi, sanatçı ve çeşitli şehirlerden gelen vatandaşların ilgisini üzerine çeken Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı, Türkiye’ye örnek bir proje olma yolunda ilerliyor. Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran üretici pazarın bu seferki konuğu TRT Haber ekibi oldu. Çeşitli ulusal gazete, televizyon ve radyolara konu olan üretici pazarı TRT Haber’de yayınlanacak. Haber ekibi çekimlerini gerçekleştirdiği pazarda, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, üretici kadınlar ve alışveriş yapmak için pazarı tercih eden vatandaşların görüşlerini aldı. Haber ekibi, dikkatlerini çekmesi üzerine geldikleri pazarda kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.
TRT Haber ekibine kısa bir açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kadınların Mezitli’den başlayarak Türkiye’ye seslerini duyuracaklarını aktardı. Öte yandan kadınlar arasında ehliyet sınavına girip, araba almak isteyen ve para biriktirip ev almak isteyenlerin olduğunu yineleyen Tarhan, kadınların her geçen gün daha çok para kazanarak güçlendiğini vurgulayarak, "Pazarımızda güçlü kadınlarla, güçlü ekonomi olacak. Böylelikle kadınlarımızla birlikte daha etkili ve daha temiz bir siyaset gerçekleşecek. Biz bunun kıvılcımını Mezitli’de başlattık ve Türkiye’de yayılmasını istiyoruz” dedi.
TRT ekibinin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Tarhan, daha sonra pazarı gezerek kadınların sorunlarını dinledi. Tarhan, alışveriş yapan vatandaşlarla el sıkışıp, onların pazar hakkındaki düşünce, istek ve önerilerini aldı. Üretici kadınlar Başkan Tarhan’ı alkışlarla karşılarken, pazarı kent halkıyla buluşturduğu için teşekkür eden tüketiciler, pazardan çok memnun olduklarını ve sürekli alışveriş yapmak için burayı tercih ettiklerini belirttiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SES SANATÇISI SAİT YILDIZ ATAMAN, 16 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE İLE 20 ADET BEYAZ BASTON HİBE ETTİ
TARSUS'TA "İŞ ORTAMINDA ETKİLİ İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ” SÖYLEŞİSİ
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TARSUS CETVEL KAVŞAĞINDA YENİ DÜZENLEME
MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR

Mersin Haber ,Mersin