Maçka'da Yeni Yaşam Alanı

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı proje ve çalışmalar ile adından söz ettiriyor.

04 Şubat 2015 Çarşamba, 22:38
Maçka'da Yeni Yaşam Alanı
-

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı proje ve çalışmalar ile adından söz ettiriyor.
Trabzon en önemli turizm ilçesi olan Maçka ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde ki alana Başkan Koçhan, yeni bir yaşam alanı projesini hayata geçiyor.
Maçka ilçesinin gerçek anlamda turizm ilçesi olma yolunda gerekli adımları attıkları ifade eden Başkan Koçhan, "Hepinizin bildiği gibi Sümela Manastırı restorasyon projesinde son noktaya geldik. Yapılacak restorasyon ile önümüzde ki yaz sezonunda hedefimiz 1,5 milyon turist sayısına ulaşmak. Maçka’da 3 adımda yaptığımız Turgut Özal Parkı’nı tamamen yeniledik. Şimdi de Maçka’nın girişinde Atatürk Caddesi üzerinde ki alana yaptığımız proje ile ilçe halkının yürüyüş ve sosyal etkinlik alanları, gelen turistlerinde bir turizm ilçesi olma yolunda tüm adımları atıyoruz" dedi.
PROJEDE YOK YOK
Proje hakkında ilgi veren Başkan Koçhan, "Maçka’nın girişinde bulunan 5 dönümlük arazide 9 dükkan, bir lokanta, iki adet köprü, yürüyüş alanı, saat kulesi, tarihi çeşme, çocuk parkı, çay ocakları ve önemlisi turistler için tarihi dükkanlar ile yeni bir görünüm kazanacak olan Maçka’da hem vatandaşlarımız için hem de turistlerimiz için en büyük projelerimizden bir tanesi. Bu projenin maddi imkanı tamamen belediyemiz tarafında finanse edilecektir. En kısa süre içerisinde tamamlayacağımız proje ile Maçka’da ki turizm yapısını güçlendireceğiz" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SES SANATÇISI SAİT YILDIZ ATAMAN, 16 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE İLE 20 ADET BEYAZ BASTON HİBE ETTİ
TARSUS'TA "İŞ ORTAMINDA ETKİLİ İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ” SÖYLEŞİSİ
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TARSUS CETVEL KAVŞAĞINDA YENİ DÜZENLEME
MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR

Mersin Haber ,Mersin