Esnaf Ve Sanatkarlara Yüzde Yüze Varan Faiz İndirimi Uygulanacak

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Halk Bankası tarafından esnaf ve sanatkarlara yüzde yüze varan faiz indirimi uygulanacağını bildirdi.

04 Şubat 2015 Çarşamba, 08:23
Esnaf Ve Sanatkarlara Yüzde Yüze Varan Faiz İndirimi Uygulanacak
-

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Halk Bankası tarafından esnaf ve sanatkarlara yüzde yüze varan faiz indirimi uygulanacağını bildirdi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren tarafından yapılan açıklamada, Halk Bankası tarafından imalat ve tamirat ile hizmete ilişkin meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara kullandırılacak kredilerde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı.
Ekren, geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan, kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara ise 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren kullandırılan krediler için yüzde 100 faiz indirimi uygulanacağını da aktardı.
Hüseyin Ekren, kredi kullanacak kişilerin ise, hibe desteği almadıklarına dair Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) yazı ile başvurmaları gerektiğini kaydetti.
Öte yandan, en az üç yıllık ustalık belgesine sahip olan ve ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda son bir yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkarlara da, kullandırılacak krediler için yüzde 100 faiz indirimi uygulanacağı öğrenildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
GECE ASFALT SERİLDİ, GÜNDÜZ PALETLİ GEÇTİ
Tarsus TAG Otoyolunda Feci Kaza: Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çöp Kamyonuna Çarpan Otomobil Can Aldı
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI ARASI 6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI
MERSİN'DE PARA ETMEYEN, TARLADA KALAN KARPUZ BEDAVA DAĞITILDI
Tece’de Aynı Gün İki Kavga: Cenazede Başladı, Taziyede Devam Etti
Fındıkpınarı’nda kamyon eve çarptı: Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

Mersin Haber ,Mersin