Kozan'da Umreye Gidecek Vatandaşlara Seminer Ve Aşı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla Adana’nın Kozan ilçesinden umreye gidecek 107 vatandaşa yönelik müftülük tarafından 3 günlük seminer düzenlendi. Seminer sonunda umreye gidecek vatandaşlara Kozan Toplum Sağlığı doktor ve hemşireleri tarafından aşıları yapıldı.

01 Şubat 2015 Pazar, 04:30
Kozan'da Umreye Gidecek Vatandaşlara Seminer Ve Aşı
-

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla Adana’nın Kozan ilçesinden umreye gidecek 107 vatandaşa yönelik müftülük tarafından 3 günlük seminer düzenlendi. Seminer sonunda umreye gidecek vatandaşlara Kozan Toplum Sağlığı doktor ve hemşireleri tarafından aşıları yapıldı.
Seminerde konuşan Müftüsü Bilal Başoğlu, “Kutsal mekanlara yapılan yolculuk, kutlu bir yolculuktur. Umre bizler için büyük bir fırsat ve imkandır, iyi değerlendirilmelidir. Kutsal topraklarda kaldığımız süre boyunca, vakitlerimizi ibadet, tövbe ve dua ile iyi değerlendirmemiz gerekir. Sizler kutsal topraklarda yetmiş yedi milyonu temsil ediyorsunuz, bu yüzden yaptığınız her şeye çok daha dikkat etmeniz gerekir. Kimseyi incitmeden sabırlı olmalı, insanların kusurlarını araştırmamalı ve yapılan hataları affetmeliyiz. Ziyaretlerimizde Hz. Peygamber’inmisafirleri olduğumuzu asla unutmamalıyız” dedi.
Başoğlu, umreye gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenleneceğini de belirterek, bu kutlu yolculuğun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından seminere katılanlara aşıları yapıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN ÜRETİCİYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESİSİYLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİM
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
TARSUS'TA 17 İŞÇİ TAŞIYAN MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN SEMİNER DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARINA EŞLİK ETTİ
Müdür Ataş’tan Yangın İlk Müdahale Ekiplerine Ziyareti
VALİ TOROS, ‘ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI’ KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL KARABÖRK İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin