Günmarsifed Genel Kurulu Yapıldı

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu toplantısı Balıkesir’de yapıldı. ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, Başkan yardımcılığına seçildi.

01 Şubat 2015 Pazar, 03:44
Günmarsifed Genel Kurulu Yapıldı
-

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu toplantısı Balıkesir’de yapıldı. ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, Başkan yardımcılığına seçildi.
Genel Kurulda konuşan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, “1992 yılında kurulan, Çanakkale’nin lider sivil toplum kuruluşu ÇASİAD, Çanakkale bölgesi menfaatine her türlü olumlu gelişiminin lokomotifi veya destekçisi, her türlü olumsuzluğun güçlü muhalefeti olarak gün geçtikçe büyümektedir. 23. yıldönümüne gireceğimiz 2015 yılında ÇASİAD; Çanakkale’nin lider 148 işadamının bir çatı altında toplandığı, Çanakkale ekonomisine yön veren çok sayıda girişimcinin bir araya geldiği, Çanakkale iş dünyasının lider Sivil Toplum Kuruluşudur. EXPOTROIA Fuarı; 14 - 17 Mayıs 2015 tarihinde ÇASİAD, Çanakkale Ziraat Odası, Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ortak organizasyonu, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Tarım ve Kredi Kooperatifleri Birliği ve daha birçok kurumun desteği ile 100. Yıl EXPOTROİA Gıda ve Tarım Fuarı olarak düzenlenecektir. 100. Yıl EXPOTROİA Gıda ve Tarım Fuarımıza bekliyoruz’’ dedi.
BANSİAD Başkanı M. Çetin Mirap BANSİAD çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra Bandırma Sanayi, enerji yatırımları hakkında bilgiler vererek üniversite yapılanması ve Bandırma Denizcilik Fakültesi hakkında bilgiler verdi. BİSİAD Başkanı Zekai Baş Dernek faaliyetlerini, yurt dışı temaslarını anlatarak Biga’nın ön plana çıkan ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Konuşma yapan BAGİAD Başkanı Rahmi Kula BAGİAD’ın, GÜNMARSİFED çatısı altında oluşturulan birlikteliğin önemine dikkat çekti. Divan Başkanlığını Hazım Köse’nin yaptığı Genel Kurulda konuşan Başkan İsa Tamer Çelik, “Bu güzel birlikteliğe emek veren, Balıkesir Sanayici İş Adamları Derneği (BASİAD), Çanakkale Sanayici İş Adamları Derneği (ÇASİAD), Bandırma Sanayici İş Adamları Derneği (BANSİAD), Biga Sanayici İş Adamları Derneği (BİSİAD), Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD), Bandırma Genç İş Adamları Derneği (BANGİAD), ve Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanlarına, Yönetim Kurullarına, Federasyonumuz kuruluşunda emeği geçenlere teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN ÜRETİCİYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESİSİYLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİM
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
TARSUS'TA 17 İŞÇİ TAŞIYAN MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN SEMİNER DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARINA EŞLİK ETTİ

Mersin Haber ,Mersin