
Taksim'deki polise silahlı saldırı
- Taksim Meydanı'ndaki polis noktasına saldırıda, kadın saldırganın olayı gerçekleştirmesi üzerine emniyet görevlilerince silahla karşılık verildiği ve daha sonra saldırganın silahını olay yerine atıp kalabalıktan yararlanarak kaçtığı bildirildi
İSTANBUL - Taksim Meydanı'ndaki polis noktasına silahlı saldırıda, kadın saldırganın olayı gerçekleştirmesi üzerine emniyet görevlilerince silahla karşılık verildiği ve daha sonra saldırganın silahını olay yerine atıp kalabalıktan yararlanarak kaçtığı bildirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saat 14.30 sıralarında, Taksim Meydanı'nda bulunan sivil polis aracına yönelik, bir kadın tarafından otomatik tabancayla saldırı gerçekleştirildiği hatırlatıldı.
Saldırganın olayı gerçekleştirmesi üzerine emniyet görevlilerince silahla karşılık verildiği ve daha sonra saldırganın silahını olay yerine atıp kalabalıktan yararlanarak kaçtığı kaydedilen açıklamada, konuya ilişkin çalışmaların devam ettiği vurgulandı.
Muhabir: Abidin Mutlu Bozdağ
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.