Desktop sürüme geç

Çifte İnfaza 1 Tutuklama

Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilde başlarından vurulan Murat Tabuk ve Murat Yavuz’un öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı.

31 Ocak 2015 Cumartesi, 21:54
Çifte İnfaza 1 Tutuklama
2015-01-31 21:54:00 -

Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilde başlarından vurulan Murat Tabuk ve Murat Yavuz’un öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı.
23 Ocak 2015 tarihinde gece saatlerinde Gedevet Yaylası yolu üzerinde Murat Tabuk (31) ve Murat Yavuz’un (22) araç içerisinde infaz edilmeleriyle ilgili çok yönlü olarak yürütülen soruşturma tamamlandı. Cinayetin ardından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında işlenen Peter Horvath (65) ve eşi Kerstin Horvath (50) cinayetini çözen 12 kişilik özel jandarma ekibi, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı. Murat Tabuk’un cep telefonu ile görüşmelerinden yola çıkan ekip, olaydan saatler önce Murat Tabuk ve Murat Yavuz’un, azmettirici olduğu ileri sürülen Naci K. ile telefonla görüştüğünü tespit etti. Bu görüşmenin hemen ardından ise Tabuk ve Yavuz’un, arkadaşlarına Naci K. (44) ile buluşmaya gittiklerini söyledikleri öğrenildi. Naci K’nın ise görüşmeleri arasında İsrafil Ç. (37) ve Mahmut B. (37) ile olay günü sıkça konuştukları belirlendi. Naci K’nın yine olaydan yaklaşık 1 hafta önce Murat Tabuk’la tartıştıkları ve birbirlerine karşılıklı tehditler savurdukları ileri sürüldü. Gözaltına alınan Naci K. ve beraberindeki 2 kişi suçlamaları kabul etmezken, şüpheliler için istenen ek gözaltı süresi dün sona erdi.
3 şüpheli dün sabah saatlerinde geniş güvenlik tedbirleri altında Alanya Adliyesi’ne getirildiler. Savcılık sorgularının ardından Mahmut B. serbest bırakılırken, Naci K. ve İsrafil Ç. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiler. Naci K. çıkarıldığı mahkemece yurtdışı yasağı konulmasının ardından denetimli olarak serbest bırakılırken, İsrafil Ç. cinayeti işlediği iddiasıyla tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
AĞABEYİ SİLAHLA YAKALANDI
Zanlıların adliyeye getirilmelerinin ardından ise polisin dikkati olası bir suikastı engelledi. Adliye giriş noktasında bekleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, daha önceden tanıdıkları Emrah B. adlı kişiyi şüphe durdurdular. Yapılan kimlik sorgusunda, soyismini bir kaç ay önce değiştirdiği belirlenen Emrah B’nin asıl soyisminin Tabuk olduğu tespit edildi. Polis noktasına götürülen ve burada üst araması yapılan Emrah B’nin üzerinden ise bir adet silah ele geçirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA ALKOLLÜ İÇKİ SATIŞ YERLERİNE DENETİM
MERSİN'DE PİKNİK YAPANLAR YAKALANDI
MERSİN TSO, TÜRK-ARAP ODASI 6.YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ve İŞ FORUMU'NA KATILDI
TARSUS İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİ BİLİNĆLENDİRİYOR
DUDU İREM TOROS, “GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ VE KORUYUCU AİLE FARKINDALIK PROGRAMI”NA KATILDI
VALİ TOROS’U, KAHRAMANMARAŞ VALİSİ  ÜNLÜER VE BERABERİNDEKİ HEYET ZİYARET ETTİ
SİLİFKW-BOĞSAK'TA TIR YANGINI
Ergüven Ailesinin Mutlu Günü
AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHİR HALKKENT SOSYAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ’NE ZİYARET
DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRÜ SEMİZ'DEN, MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Mersin Haber ,Mersin