Beü'de Iso 17025 Laboratuvar Akreditasyonu Eğitimi Verildi

Bitlis Eren üniversitesinde (BEÜ) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde ISO 17025 Laboratuvar akreditasyonu dolayısıyla “Ölçümlerin İzlenebilirliği ve Ölçüm Belirsizliği-Metot Validasyonu” eğitimi verildi.

31 Ocak 2015 Cumartesi, 17:31
Beü'de Iso 17025 Laboratuvar Akreditasyonu Eğitimi Verildi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bitlis Eren üniversitesinde (BEÜ) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde ISO 17025 Laboratuvar akreditasyonu dolayısıyla “Ölçümlerin İzlenebilirliği ve Ölçüm Belirsizliği-Metot Validasyonu” eğitimi verildi.
Fen Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleşen eğitime çok sayıda akademisyen katıldı. Laboratuvarın spesifik testleri gerçekleştirme konusunda yetkin olduğunun tanınması için karşılanması gereken genel gereklilikleri açıklayan uluslararası bir standart olan ISO 17025, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) Eğitmeni Dr. Zeliha Yıldırım tarafından anlatıldı.
4 gün süren eğitimde metot validasyonu metotlar, metot validasyonu için gerekli şartlar, metot performans parametreleri, ölçüm belirsizliği konuları anlatılarak eğitimler ile ilgili excel uygulamaları yapıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mezitli’de Motosiklet Hırsızlığı Girişimi
Tarsus’ta Kaçak Maymun
BAŞKAN YILDIRIM, GENEL BAŞKAN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MHP MERSİN İL BAŞKANI GÜRSOY İLE GÖRÜŞTÜ
Mersin Ekonomi Zirvesi Aksiyon Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS, SURİYELİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KANAAT ÖNDERLERİYLE BİRARAYA GELDİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin