Desktop sürüme geç

Kadın Girişimciler Kurulu'nda Görev Devir-Teslimi Yapıldı

Kayseri Ticaret Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kayseri Kadın Girişimci Kurulu’nda devir-teslim heyecanı yaşandı.

30 Ocak 2015 Cuma, 07:02
Kadın Girişimciler Kurulu'nda Görev Devir-Teslimi Yapıldı
2015-01-30 07:02:00 -

Kayseri Ticaret Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kayseri Kadın Girişimci Kurulu’nda devir-teslim heyecanı yaşandı.
M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirilen törene; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kadın Girişimci Kurulu eski Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, yapılan seçimle göreve gelen yeni Başkan Merve Sarıoğlu ile kurul üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, yönetim olarak kadınlara, kadın girişimcilere çok önem verdiklerini belirterek, “Toplumumuzun yarısını meydana getiren kadınlarımız bizim baş tacımız. Kadınların olduğu yerde her türlü güzelliğin olduğuna inanan bir insanım. Nitekim biz meclis üyelerimizin biraz daha fazla kadınlardan oluşmasını arzu ediyorduk. Ancak, bu tür yerlerde gönüllü çalışabilecek arkadaşlarımızı bulmakta zorlanıyoruz. Gönüllülük esaslı çalışma noktasında kadın arkadaşlarımızı meclisimize çok fazla çekemedik. 98 üyeli meclisimizde 4 kadın üyemiz var. Kadın girişimcilerimizin şimdiye kadar yaptıkları takdire şayandır. Eğer bir ülke kalkınacaksa girişimcileriyle kalkınacak, kadın olsun erkek olsun girişimcilerle kalkınacak” dedi.
Para ve başka imkânların her zaman bulunabileceğini kaydeden Hiçyılmaz, “Önemli on insan gücü, önemli olan girişimci gücü. Çok şükür girişimcilerimiz sayesinde bir yerden bir yere geldik. Bundan sonraki süreçte de kadın girişimcilerimizi de girişimcilik dünyasına dâhil etmek suretiyle, onların da yapacaklarıyla ülkemiz bugünden daha iyi günlere gelerek, gelişmiş ülkeler arasına girecektir” şeklinde konuştu.
Kayseri Kadın Girişimci Kurulu eski Başkanı Dr. Sema Karaoğlu’nun kısa bir teşekkür konuşması yaptığı törende, yeni Başkan Merve Sarıoğlu da duygularını dile getirdi.
Sarıoğlu, “Bugün burada huzurunuzda bulunmak kıvanç meselesi. Ben konuşmamı genel anlamda icra kurulum adına yapmak istiyorum. Biz bu yönetime ilk kez talip olduğumuzda işin esasında çok zor olduğunu, meşakkatli bir göreve talip olduğumuzun farkındaydık. Çünkü bizden önceki ablalarımız bu kurula ciddi anlamda katkılarda bulunmuş ve üzerine koymuş. Özellikle de iş hayatlarında kendilerini çok iyi ispat etmiş, aynı zamanda kurul içinde ciddi anlamda çalışmalara imza atmış kişilerdi. Bu yüzden bizim açımızdan biraz çekinme noktasında davranışlar sergiledik. Dr. Sema Hanım ve yönetimdeki kıymetli büyüklerimizin iş yaşamındaki başarıları ve yıllarca emekleri tabi ki bu kurula çok fazla katkıda bulundu. İnşallah bundan sonra biz bu çıtayı daha yüksek yerlere taşımaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve KGK eski kurulu üyelerine fidan bağış sertifikası takdim edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Çakır, Türkiye-kktc Ticaret Odası Forumu Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katıldı
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRELERİ SONA EREN KURUM AMİRLERINE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
VALİ TOROS'TAN, MERSİN İDMANYURDU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MERSİN'DE YÖRÜKLERİN GÖÇ YOLLARI DÜZENLEDİ
TARSUS'TA BİTKİ KORUMA BAYİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ'DAN, MÜDÜR ŞAHİN'E ZİYARET
MÜDÜR ŞAHİN, ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİ KADINLAR DERNEĞİ’NİN STANDINI ZİYARET ETTİ
MERSİN'DE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİ MÜCADELESİ ULUSAL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI TOPLANTISI
"Mersin, Suriye’nin Yeniden Yapılanmasında En Aktif Oyunculardan Biri Olacak"
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"

Mersin Haber ,Mersin