Desktop sürüme geç

Türkkan ''Tatilin Tamamı Ders Çalışarak Geçirilmemeli''

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, tatilin tamamen ders çalışarak geçirilmemesi gerektiğini hatırlatarak, çocukların oyunlarından da mahrum bırakılmaması gerektiğini söyledi.

29 Ocak 2015 Perşembe, 19:44
Türkkan ''Tatilin Tamamı Ders Çalışarak Geçirilmemeli''
2015-01-29 19:44:00 -

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, tatilin tamamen ders çalışarak geçirilmemesi gerektiğini hatırlatarak, çocukların oyunlarından da mahrum bırakılmaması gerektiğini söyledi.
2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitmesi ile birlikte ilköğretim ve ortaöğretimde öğrenciler 9 Şubat 2015 Pazartesi gününe kadar tatil yapacak. Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte öğrenci ve velilere tavsiyelerde bulunan Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, tatil boyunca öğrencilerin derslere boğulmaması gerektiğini belirtti.
Ordu’da 132 bin 764 öğrencinin 15 gün boyunca tatil yapacağını ifade eden Türkkan, "Birinci kanaat döneminin ardından öğrencilerimiz tatillerini yapacaklar. Tatil hem dinlenme hem de kendimizi tazeleme dönemidir. Bu süreci iyi değerlendirmek gerekir. Notları kırık olanlar için düzeltme yapılamaz, ancak bu ara tatil ikinci kanaat dönemi için bir fırsat oluşturacaktır. Bol bol soru çözerek kendinizi deneyin. Takıldığınız sorularda neden hata yaptığınızı bulup ona yoğunlaşın. Öğrencilerimiz bu 15 günlük tatil süresi boyunca eksiklikleri olan dersleri tamamlasınlar, bol bol kitap okusunlar bunların yanında kesinlikle ve kesinlikle oyun oynamaktan da mahrum kalmasınlar. Bu konuda velililer çocuklarını ders yapmaya zorlamamalı planlı programlı bir şekilde ders ve oyun konusunda onlara yardımcı olmalıdır. Her ikisini de uygulayan veliler, çocuklarını dinlenme konusunda da uyarmaları gerekiyor" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİ YARDIMCISI OKATAN, EMEKLİYE AYRILDI
İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Ataş ve Bayraktar’dan Yoğunduvar Yangın Ekibine Ziyaret
İÇ VE DIŞ HATLARDA 1 MİLYON 356 BİN 272 YOLCUYA ULAŞTI.
Başkan V. Şener: “15 Temmuz, Milletimizin Direnişinin Tarihi Bir Destanıdır”
Vali Toros ‘15 Temmuz; Vatanımıza, İstiklalimize ve İrademize Yönelen Hain Bir İşgal Girişimidir"
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN TEMMUZ AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MERSİN'DE YÜRÜTÜLEN PROJE VE YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ
Mersin’de 15 Temmuz Şehitleri ve Gaziler Onuruna Anma Programı Düzenlendi
SABRİ TEKLİ, MİY BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Mersin Haber ,Mersin