Saadet Partisi Heyeti'nden Atb'ye Ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fethullah Erbaş ve beraberindeki heyet, ‘Halkla Kucaklaşma’ programı kapsamında Adana Ticaret Borsası yönetimini ziyaret etti.

29 Ocak 2015 Perşembe, 18:03
Saadet Partisi Heyeti'nden Atb'ye Ziyaret
-

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fethullah Erbaş ve beraberindeki heyet, ‘Halkla Kucaklaşma’ programı kapsamında Adana Ticaret Borsası yönetimini ziyaret etti.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Adana İl Teşkilat Başkanı Çelebi Keyhıdır, İl Müfettişi Hasan Şaybak, Partili Mustafa Çekilorız, Fatih Beyaz ve Hamza Çalışkan’ın katıldığı ziyarette yaklaşan genel seçimleri çok önemsediklerini belirten Fethullah Erbaş, “Bu yüzden STK’lerle, kanaat önderleriyle, esnafla, sanatkârlarla ve halkla kucaklaşmaya geldik. Allahın izni ve kuvvetiyle birinci parti olacağız. Var gücümüzle Adana’ya çalışmaya geldik. Borsa ve halkla görüşerek sorunları tespit ediyoruz. Rapor haline getirdiğimiz bu sorunları genel merkezde tartışıp, var olan seçim stratejilerimizde rötuşlar yapıp, yön veriyoruz. Şimdiye kadar edindiğimiz bütün verilerde halk bizi istiyor. İktidara geldiğimizde bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Üretime, sanayileşmeye sonuna kadar destek vereceğiz. Hesap ediyorum AKP döneminde sadece bütçeden 600 milyar TL faiz ödemişiz. Ayrıca bütçe dışı ödenenler de var. Ortalama yıllık 50 milyar TL TOKİ’nin yaptığı yaklaşık bir milyon konuta eş değerde para, her sene dışarıya faiz olarak ödeniyor. Türkiye hak ettiği yerde değil. Çok kötü yönetiliyor. Benim insanım kazanıyor, dışarı insanı yiyor. Neden ben bir milyon konuta tekâmül eden parayı dışarıya faiz olarak vereyim. Biz gelince bütün bunların önüne geçeceğiz” şeklinde konuştu.
SAADET PARTİSİ TÜRKİYE’NİN EN KÖKLÜ PARTİLERİNDEN BİRİDİR
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ile ATB Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Yumuşak’ın hazır bulunduğu ziyarette Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fethullah Erbaş ve beraberindeki Adana Yönetiminin kendilerini ziyaret etmelerine çok teşekkür ederek söze başlayan Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, “Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde olma fikrinize aynen katılıyoruz. Biz borsa yöneticileri olarak ülkemiz ve kentimizin yararına olacak işlerde tüm siyasi parti, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine hazırız. Saadet Partisi, isim değişikliklerine uğrasa da CHP’den sonra Türkiye’nin en eski partisidir. Önümüzdeki seçimlerde sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin