Belediye Ve AK Parti İlçe Teşkilatına Molotoflu Saldırı

Tunceli’nin Pertek ilçesinde yüzü maskeli gruplar, belediye binası, AK Parti İlçe Teşkilatı ve 3 iş yerine molotofla saldırdı.

29 Ocak 2015 Perşembe, 17:42
Belediye Ve AK Parti İlçe Teşkilatına Molotoflu Saldırı
-

Tunceli’nin Pertek ilçesinde yüzü maskeli gruplar, belediye binası, AK Parti İlçe Teşkilatı ve 3 iş yerine molotofla saldırdı.
Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında yüzü maskeli gruplar, eş zamanlı olarak ilçenin belediye binasına, AK Parti ilçe binasına, bir çay ocağı ve 2 restorana molotoflu saldırı düzenledi. Saldırılarda belediye binası ve AK Parti İlçe Teşkilatı dahil 5 farklı yerde büyük hasar meydana geldi.
Polis ekipleri ilçe genelinde tedbirleri artırırken, saldırıyı gerçekleştiren yüzü maskeli grupların tespit edilmesi için çalışmalara başlandığı bildirildi.
“AK PARTİ’YE YÖNELİK BİR SALDIRIDIR”
Şehir dışında olan Pertek Belediye Başkanı Recai Vural, olayla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Olay bir terör saldırısı değildir, tamamen AK Parti’ye yönelik bir saldırıdır. Daha önce de belediye binamıza taşlı saldırı olmuştu” dedi.
Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin