Uğur'dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, yarıyıl tatili öncesi başarılı öğrencileri İlber Ortaylı kitapları ile ödüllendirdi.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 13:02
Uğur'dan Öğrencilere Karne Hediyesi
-

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, yarıyıl tatili öncesi başarılı öğrencileri İlber Ortaylı kitapları ile ödüllendirdi.
Karne töreni nedeniyle Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, her sınıfın en başarılı öğrencisini kitapla ödüllendirirken, okulda öğrenim gören tüm öğrencilere de çikolata ikram etti.
Öğrencilerin karne töreni sonunda konuşan Mustafa Uğur; "Bizler eğitim sendikacılığı yaparken nasıl üyelerimizin hak ve menfaatlerini savunuyorsak, bunu yaparken ülkemizin geleceği olan gençlerimize de yatırımı ihmal etmiyoruz. Bilinçli, donanımlı gençlerin yetişmesi ve yarıyıl tatilinde kitap okuma alışkanlığının artması için öğrencilerimize kitap hediye ettik. Ayrıca okulumuzda okuyan 520 öğrencimize çikolata ikramı yaparak onlara da başarılar ve iyi tatiller diledik" dedi.
Uğur, okul müdürü Nail Demirtaş’a çiçek vererek okula verdiği emek ve okulun başarısı ile ilgili de teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI
TARSUS'TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI

Mersin Haber ,Mersin