TEOG'da Türkiye Derecesi Yapan Öğrencilere Altın

Tunceli’de Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye derecesi yapan dört öğrenci Vali Yardımcısı Serdar Aslantaş tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 09:43
TEOG'da Türkiye Derecesi Yapan Öğrencilere Altın
-

Tunceli’de Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye derecesi yapan dört öğrenci Vali Yardımcısı Serdar Aslantaş tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
Tunceli Vali Yardımcısı Serdar Aslantaş, Türkiye genelinde 8. sınıflar için düzenlenen TEOG sınavında derece yapan dört öğrenciyi ve okul idarecilerini Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kabul ederek cumhuriyet altın ile ödüllendirdi. 120 sorunun tamamını yanıtlayan Sinan Cem Oslu, Zelal Sönmez, Berfin Taze ve Burcu Şakır isimli öğrenciler ile okul idarecilerini Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ile birlikte kabul eden Vali Yardımcısı Serdar Aslantaş, "Bugün başarının mimarlarıyla, aktörleriyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. İşte onlar da sizlersiniz. Başta siz kıymetli öğrencilerimiz olmak üzere ailelerinizi, sizleri yetiştiren öğretmenlerinizi ve İl Milli Eğitim Müdürü Eyyüpkoca’yı kutluyorum. Bugün başarıyı da ödüllendirmek istiyoruz. Başarıyı kovalayan bir ilde yöneticilik yapan birisi olarak başarı önündeki tüm engellerin ortadan kalkması temin etmek vazifemiz. Geleceğimizde yer alacak siz kıymetli gençlerimize yön verme noktasında elimizden ne geliyorsa hem yüklenilen sorumluluğumuz gereği hem de Tunceli’nin önünü açmayla ilgili kamu görevlisi arkadaşlarımızla okuldaki okul aile birlikleriyle eğitime gönül vermiş herkesle bir noktada çabalayıp başarı çıtasının devam ettirilmesinin gayreti içerisinde olacağız" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ise, "Tunceli’nin daha önceki yıllarda ortaöğretim geçiş sınavlarında Türkiye’de birincileri bulunmaktadır. Geçen yıl yani 2013-2014 eğitim-öğretim yılında da 330 il ortalaması yerleştirme puanıyla Türkiye birincisi olmuştur. Bu son elde edilen başarı da var olan başarıları taçlandırmıştır. Aynı başarıyı Nisan ayında yapılacak sınavlarda da bekliyoruz" diye konuştu.
Açıklamaların ardından Vali Yardımcısı Aslantaş ve Milli Eğitim Müdürü Eyyüpkoca, öğrencilere cumhuriyet altını verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ

Mersin Haber ,Mersin