Seydiler Ve Küre'nin Tarım Kredi Kooperatifi Birlikteliği

Seydiler ve Küre ilçeleri çiftçilerine hizmet veren 1910 Sayılı Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi yaptığı atılımlar ve sağladığı avantajlar ile ortaklarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 09:34
Seydiler Ve Küre'nin Tarım Kredi Kooperatifi Birlikteliği
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Seydiler ve Küre ilçeleri çiftçilerine hizmet veren 1910 Sayılı Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi yaptığı atılımlar ve sağladığı avantajlar ile ortaklarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Son dönemde; yapmış olduğu 4 yıl vadeli faizsiz canlı hayvan satışı, faizsiz 1 yıla kadar vadeli yem satışı ve “uygun fiyat ile yüksek kaliteli ürün” politikası ile çiftçisine hizmet götüren 1910 Sayılı Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi önümüzdeki dönemde Arıcılık faaliyetleri ve 4 yıl vadeli faizsiz ithal gebe düve satışları sağlayacağını duyurdu.
Konu ile alakalı olarak kooperatif yöneticisi Caner Salman; “İhtiyacı olan herkese eksiksiz hizmet götürmek ve memnuniyet sağlamak; bizim en büyük hedefimiz bu. Bu amaçla yürüttüğümüz faaliyetlerin ortaklarımız tarafından teveccüh görmesi bizi mutlu ediyor. 2014 yılı sonunda 42 adet canlı hayvan satışı yaparak Seydiler ilçemize girdi sağladık" dedi.
Bu sezon gebe düve ithali ve arıcılık faaliyetlerini Küre Kaymakamı Şahin Kazancı ile birlikte çalışmaların devam edeceğini belirten Salman açıklamalarına şöyle sürdürdü:
"Özellikle arıcılık faaliyetleri ile ilgili olarak Kazancı’nın çok büyük destekleri var. Allah’ın izniyle bu projelerle Seydiler ve Küre ilçelerimizin kalkınmasına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek amacındayız.”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ

Mersin Haber ,Mersin