Desktop sürüme geç

Paşa'dan İki Transfer

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Muratpaşa Belediyespor, iki oyuncu transfer etti.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 09:35
Paşa'dan İki Transfer
2015-01-28 09:35:00 -

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Muratpaşa Belediyespor, iki oyuncu transfer etti.
Hırvatistan Milli Takımı’nın 29 yaşındaki oyuncusu Maja Koznjak ile Belarus Milli Takımı’nın 24 yaşındaki oyuncusu Nataliya Kotsina’yı Antalya’ya getiren Muratpaşa Belediyespor, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Paşa’nın yeni transferleri Hentbol Şube Sorumlusu Özgür Karagöz ve Antrenör Birol Ünsal’la birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Hırvatistan HC Lokomotiva Zagreb takımının orta sol oyun kurucusu Maja Koznjak ile Belarus Gorodnichanka takımının sol kanat oyuncusu Nataliya Kotsina’yı renklerine bağlayan Muratpaşa Belediyespor kadrosunu güçlendirirken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni transferlere başarılar diledi.
Antrenör Birol Ünsal ise, “Takımımıza iki milli oyuncuyu transfer ettik. Her ikisi de Şampiyonlar Ligi tecrübeleri var. Takımımıza katkı sağlayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİLİFKE ORMAN YANGININI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
MERSİN'DE DÖRDÜNCÜ KATTAN DÜŞEN BEBEK YARALANDI
SİLİFKE’DE ÇIKAN ORMAN YANGININA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MÜDAHALE EDİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN YURTTAŞLARA ‘SU TASARRUFU’ ÇAĞRISI
Orman Şehitleri Dualarla Anıldı
‘KÖY BİZİM, ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİKLERİNİN YENİ DURAĞI ÇAMLIYAYLA OLDU
TOROSLAR’DA TEKSTİL SANAYİ SİTESİ KURULUYOR
BÜYÜKŞEHİR, GÜLNAR KIRSALINDAKİ ÜSTYAPI YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
TARSUS- ADANA OTOYOLUNDA OTOMOBİL TAKLA ATTI: 1 YARALI
MERSİN'DE MİNİBÜS İLE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin