Midyat'ta Dedaş'ın Hizmet Binası Mühürledi

Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi ekipleri, iş yerinin çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesi ile DEDAŞ Midyat İşletme Şefliği hizmet binasını mühürledi.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 10:50
Midyat'ta Dedaş'ın Hizmet Binası Mühürledi
-

Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi ekipleri, iş yerinin çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesi ile DEDAŞ Midyat İşletme Şefliği hizmet binasını mühürledi.
Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan DEDAŞ Midyat İşletme Şefliği’ne gelen belediye yetkilileri, şirket iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle binayı mühürledi. Zabıta ekipleri amiri Mahmut Araz, "Midyat Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, DEDAŞ Midyat İşletme Şefliğine ait iş yerinin, ‘İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatı’ almadan faaliyet gösterdiği tespit edilmiştir. Bu üzerine Belediye Kanunu’nun 9207 sayılı yönetmeliğinin 6 maddesine istinaden kapatmaya yönelik önlem aldık. Dört aydır da bu iş yeri ikazlarımıza rağmen ruhsatı almadı. O yüzden şu anda mühürlüyoruz. İş yerinin mühürlenerek ruhsat alıncaya kadar kapattık" dedi.
MARSU Midyat Şefliği Müdürü M. Emin Özel ise, DEDAŞ binasına gelerek, belediye zabıta amiri Abdullatif Dündar’a ve belediye zabıta ekiplerine destek için geldiği kaydederek, "Mardin Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) ve Midyat belediyeleri olarak birbirimize yardımcı olmalıyız. Halkın susuz kalmaması için birbirimize destek olmalıyız" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS'TA...
TARİHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KİLİKYA YOLU TANITIM YÜRÜYÜŞLERİ SÜRÜYOR
MERSİN VE HATAY KENT KONSEYLERİ, ‘KARDEŞ KENT KONSEYİ’ OLDU
AVUSTURYA BÜYÜKELÇİSİ JUEN'DEN, MERSİN TSO'YA ZİYARET
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET

Mersin Haber ,Mersin