İntihar Şovmeni Bu Kez Keşan'ı Karıştırdı

Edirne’nin Keşan ilçesinde özel bir hastanenin çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Çatıya çıkan kişinin, daha önce de Türkiye’nin çeşitli yerlerinde özel hastanelerin çatılarına çıkarak maddi durumunun kötü olduğunu söyleyip intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 14:40
İntihar Şovmeni Bu Kez Keşan'ı Karıştırdı
-

Edirne’nin Keşan ilçesinde özel bir hastanenin çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Çatıya çıkan kişinin, daha önce de Türkiye’nin çeşitli yerlerinde özel hastanelerin çatılarına çıkarak maddi durumunun kötü olduğunu söyleyip intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki M.H, borçları olduğunu iddia ederek Keşan ilçesindeki özel bir hastanenin çatısına çıktı. Çatıda ayaklarını sarkıtarak intihar edeceğini söyleyen M.H’yi gören çok sayıda hasta ve hastane personeli paniğe kapıldı. Kısa sürede olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gelirken, hastane yöneticileri ve polis ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmaları sonucu hastanenin çatısına çıkan M.H indirildi.
EN SON 5 OCAK’TA SİVAS’TA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
28 yaşındaki M.H’nin, eşinin ilik hastası olduğunu ve maddi imkansızlıklar nedeniyle borç içinde olduğunu söyleyerek bir çok yerde intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi. Kastamonu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen M.H’nin en son 5 Ocak 2015 tarihinde Sivas’ta özel bir hastanenin çatısına çıkarak aynı bahaneyle intihar girişiminde bulunduğu öğrenilirken, daha önce de Antalya, Muğla ve İzmir’de bu tür intihar girişimlerinde bulunduğu ve yardım istediği bildirildi.
M.H, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından polis ekiplerince Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin