Emitt 2015 Fuarında Dicle Üniversitesi Kültür Elçisi Oldu

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) kurulan Diyarbakır ve Dicle Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 13:54
Emitt 2015 Fuarında Dicle Üniversitesi Kültür Elçisi Oldu
-

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) kurulan Diyarbakır ve Dicle Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.
İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda 71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı. Fuara, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Dicle Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sabri Eyigün, Vali yardımcısı Ahmet Dalkıran ve çok sayıda kuruluş katıldı.
Diyarbakır’ı temsilen kurulan stantta misafirlere Diyarbakır’ın geleneksel lezzetleri ikram edildi. Her şehir kendine özgü özelliklerini sergiledi. Halayların eksik olmadığı Diyarbakır standında, dibek kahvesi, kadayıf ve örgü peynir büyük ilgi gördü. Hasanpaşa modelli stantta kültür elçiliği görevini yürüten Dicle Üniversitesi standı hem hat hem de ebru sanatı ile her fuarda olduğu gibi katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
Fuarın vazgeçilmezi olan Dicle Üniversitesi, sanatseverleri 3 gün boyunca ağırlayacak.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin