Desktop sürüme geç

500 Polislik Hava Destekli Operasyonda 1 Kişi Tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğünce, 500 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 57 şüphelinden 30’u adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1’i tutuklanırken, 29’u serbest bırakıldı.

28 Ocak 2015 Çarşamba, 09:40
500 Polislik Hava Destekli Operasyonda 1 Kişi Tutuklandı
2015-01-28 09:40:00 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya Emniyet Müdürlüğünce, 500 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 57 şüphelinden 30’u adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1’i tutuklanırken, 29’u serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Çarşamba günü Zeytinköy bölgesinde sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un helikopter ile havadan yönettiği ve 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda aralarında kadınlarında bulunduğu 57 kişi gözaltına alınmıştı. Dün emniyette ifadesi tamamlanan 30 şüpheli "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla çevik kuvvet ekiplerinin oluşturduğu güvenlik koridorundan adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 30 şüpheliden H.D., "uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak" suçundan tutuklanırken 29 şüpheli ise serbest kaldı.
Öte yandan, operasyon kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki sorguları tamamlanan 11 şüpheli ise bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Operasyonda ise ev ve işyerlerine yapılan aramalarda, 355,9 gram eroin, 223.17 gram esrar, 22.27 gram kokain, 118 gram kenevir kırıntısı, 46 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet kelepçe, 1 adet muşta, 2 adet 7,65 milimetre tabanca ve 2 adet şarjör ile 51 adet dolu fişek ele geçirilmişti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS,VALİ YARDIMLARI VE İLÇE KAYMAKAMLARIYLA BİRARAYA GELDİ
JANDARMADAN TARİHİ ESER OPERASYONU
PAZARCILAR ESNAF ODASINDAN BAŞKAN YILDIZ’A ZİYARET
BAŞKAN YILDIZ, PORTAKAL MAHALLESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
BAŞKAN SEÇER, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’İN AŞHANELERİNDE TENCERELER PAYLAŞIM İÇİN KAYNIYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MUHARREM AYI’NA ÖZEL AŞURE İKRAMI
BÜYÜKŞEHİR’DEN ARTAN HAVA SICAKLIĞINA KARŞI UYARILAR
JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Akdeniz’de Her Mahalleye Hizmet Gidiyor

Mersin Haber ,Mersin