Yüksekova'da Dolandırıcılık İddiası

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden havaalanının güvenlik işini alan Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Oğuz, birilerinin işe alma vaadiyle vatandaşlardan para aldığını belirterek, söz konusu mağduriyete uğrayanların suç duyurusunda bulunmalarını istedi.

27 Ocak 2015 Salı, 18:37
Yüksekova'da Dolandırıcılık İddiası
-

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden havaalanının güvenlik işini alan Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Oğuz, birilerinin işe alma vaadiyle vatandaşlardan para aldığını belirterek, söz konusu mağduriyete uğrayanların suç duyurusunda bulunmalarını istedi.
Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Oğuz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu olaydan haberdar olduklarını ve bu durum karşısında üzüldüklerini belirterek, “Birilerinin bizim adımızı ve hatta Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün adını kullanarak vatandaşlardan para topladığı iddiası bize ulaştı. Firma olarak bu tür eylemlerin içinde olmadık, olmayız. Bu tür eylemlerde bulunanları da esefle kınıyoruz. Henüz söz konusu havaalanının teslimatı yapılmadığı için zaten işe başlamış değiliz” dedi.
İş vaadiyle vatandaştan para talep eden kişilerle hiçbir ilgilerinin olmadığını belirten Oğuz, “Bu tür kişilere para verenler, para verdikleri kişilerle ilgili hemen ilgili birimlere suç duyurusunda bulunmalıdırlar. Bu çok yanlış bir şey” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS YENİ MAHALLE'DE DEVASA YILAN MAHALLE HALKINI TEDİRGİN EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ
BOZYAZI İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜVEN'DEN, KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NA ZİYARET
BÜYÜKŞEHİR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLİK GİBİ GEÇTİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GADİR HUM BAYRAMI’ KUTLAMASINA KATILDI SEÇER: “HEPİMİZ, BU MEMLEKETİN EŞİT YURTTAŞLARIYIZ”
LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV TAMAMLANDI, SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI
VALİ TOROS'TAN ŞEHİT AİLESİNE "BABALAR GÜNÜ" ZİYARETİ
MİNİKBÜS’LE ÇOCUKLARIN GEZİ VE ÖĞRENME YOLCULUĞU SÜRÜYOR
"ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI” TADEKA KENT SÖYLEŞİLERİ

Mersin Haber ,Mersin