Sessiz Çığlık Beni Duyun Projesi Sona Erdi

Erzincan Valiliği koordinesinde Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, Sessiz Çığlık Beni Duyun Projesi etkinlikleri sona erdi.

27 Ocak 2015 Salı, 19:59
Sessiz Çığlık Beni Duyun Projesi Sona Erdi
-

Erzincan Valiliği koordinesinde Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, Sessiz Çığlık Beni Duyun Projesi etkinlikleri sona erdi.
Erzincan Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği paydaş ortaklığında gerçekleştirilen Proje Kız Meslek Lisesinde başlayıp, Hocabey TOKİ Ortaokulundaki 10. etkinliği ile tamamlandı.
Hocabey TOKİ Ortaokulundaki etkinliğe 55 öğrenci velisinin katılım sağladığı ve yapılan etkinliğin Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından ikram edilen kahvaltı programı ile başlatılıp, Bursa Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan 23 dakikalık aile içi iletişim konulu kısa filmin izlenmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi görevlileri tarafından aile içi şiddetin önlenmesi, aile içi iletişim, ergenlik dönemindeki gençlerle iletişim ve geleceği plânlama konularında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlisi tarafından Bağımlılık yapıcı maddeler konularında verilen seminerler ile sona erdiği öğrenildi.
Etkinlikler boyunca 1106 aileye kahvaltı ikram edilerek seminer verildiği, on bin adet aile içi iletişim konulu proje tanıtıcı ve bilgilendirici broşür dağıtıldığı bunun yanında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen proje için öğrenci velilerinden alınan geri bildirimlerde bu ve benzeri projelerin Aile içi iletişimi arttırarak şiddetin her türlüsü hakkında farkındalıklar oluşturduğunu, aile içi sevgi, saygının ve kıymetin arttığını, burada edinilen bilgilerin evlerinde mutlaka uygulamaya da geçeceği belirtildi.
Vatandaşlar ile Kamu Kurumları nezdinde Devlet - Millet bütünleşmesi sağlanan Sessiz Çığlık Beni Duyun projesine katkı sağlayan tüm kurumların yöneticileri ile emeği geçen tüm personellere katılımcıların teşekkürlerini ilettikleri de edinilen bilgiler arasında.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ

Mersin Haber ,Mersin